Home » Живот » Дони води дъщеря си при Далай Лама
щерката на Дони при Далай Лама

Дони води дъщеря си при Далай Лама

Дони и Нети възнамеряват в скоро време да заведат 7-годишната си щерка Лилия при Далай Лама, който живее в изгнание в Индия, дочу 365novini.

Двамата артисти са известни с любовта си към Изтока, към източната философия и култура. През 1996 г. Дони беше сред групата артисти, които стигнаха до подножието на Еверест. Оттогава той няколко пъти ходи в Индия, Непал и Тибет и всеки път се завръща още по-изкушен от магията на тамошния дух, манастирите, дворците и прераждането.

Добрин Векилов, както е истинското име на музиканта, се срещна преди години с Далай Лама.

Изпълнителят на „Уморени крила” си купи специална гривна от свещения град Дарамсала в Индия, където живее будисткият водач, когото Китай не пуска в Тибет. Мънистата са направени от кости на тибетски як. По време на срещата си с Далай Лама той докоснал гривната на Дони и оттогава той не я сваля от ръката си, вярвайки, че амулетът го пази от зли сили и болести. Подобно на будисткия монах певецът също е гологлав и всеки ден медитира с броеницата от Тибет.

Сега актьорът и нежната му половинка искат да запознаят лично дъщеря им Лилия с Далай Лама и да й предадат любовта към Изтока, пише „Уикенд“.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.