Home » Горещо » Веско Маринов вдига сватба, омъжва повторно зарязаната си от прочут лекар дъщеря
Веско Маринов вдига сватба

Веско Маринов вдига сватба, омъжва повторно зарязаната си от прочут лекар дъщеря

Веселин Маринов се подготвял за сватба №4, издават негови приближени, научи 365novini. Този път обаче нямало да се венчае той, а да бъде булка за втори път, се готвела единствената му дъщеря Йоана.

Това бил единственият лъч светлина за близкия приятел на разжалвания от всички постове в ГЕРБ Цветан Цветанов, който подаде оставка. Естрадният бард с ранима душа бил в депресия, след като премиерът Борисов каза, че не иска вече Веско Маринов да му пее на кампаниите на ГЕРБ.

От известно време насам наследничката на трубадура от Полски Тръмбеш Йоана имала до себе си нов мъж. Кандидат-зетят на Маринов се казва Евгени, бил родом от Враца и имал солидно образование, досущ като първия мъж на щерка му. Въпреки че зарязаната от бившия си съпруг Йоана се обезверила в брака за известно време, новият ѝ любим ѝ върнал желанието да се види пак като изящна булка. Баща ѝ също я подкрепял пак да подпише, макар самият той неведнъж да си е патил в това отношение.

Веско Маринов вдига сватба

Естрадният певец има две официални сватби, а в момента живее на семейни начала с приятелката си Веселина. Като нищо баща и дъщеря да минели едновременно под олтара, тъй като любимата на Маринов също искала най-после двамата да узаконят връзката си.

От друга страна, бившият зет на изпълнителя на „Горчиво вино“ отдавна се отърси от скандалния развод с щерка му, продължи напред, намери си друга жена, с която свиха семейно гнездо и вече имат дете. Преди 2 години д-р Станимир Сираков, който е един от доайените на УМБАЛ „Свети Иван Рилски“, се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Покрай медийната шумотевица около медицинското му постижение се разбра, че той вече не живее под един покрив с дъщерята на Веско.

Тогава певецът запази мълчание и не поздрави доскорошния си зет за подвига, а само призна, че Йоана е била наранената страна и не желае тя да бъде разпъвана на кръст, а да продължи живота си спокойно. Лошият опит със зет №1 не повлиял на певеца по отношение на новия любим на дъщеря му и той го приел с отворено сърце. Вече дори напирал да става дядо и непрекъснато намеквал на младите да действат за наследници, но те все още се радвали на романтиката във връзката и не бързали с родителството.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.