Home » Живот » Изповедта на Емо Чолаков: Преодоля ли смъртта на съпругата си
Изповедта на Емо Чолаков

Изповедта на Емо Чолаков: Преодоля ли смъртта на съпругата си

Телевизионерът Емил Чолаков до известна степен е превъзмогнал тежката загуба на съпругата си Кръстимира, която почина след тежка битка с рака през януари тази година, научи 365novini.

Водещият на „Един за друг“ призна, че с днешна дата се чувства добре и именно работата е нещото, което му е помогнало да превъзмогне кончината на любимата си.

„Аз съм щастлив човек, че имах възможността да се запозная не само с финалистите в „Един за друг“, но и с всичките двойки, които участваха в този проект. Страшно много ми липсвате, нямам търпение да се видим, мили мои“, емоционално призна пред Гала Чолаков.

Водещият, който в този телевизионен сезон направи трансфер от бТВ в Нова телевизия видимо сияеше от положителна емоция, като това се дължи основно на работата му с участниците във формата, за който вече текат кастинги за втори сезон.

„Ако някой ми разкажеше предстоящия финал, нямаше да му повярвам.

Не можете да повярвате какво са постигнали нашите участници.. Всичко е извън предела на физическите възможности, а те не са спортисти“, разказа още Емо. „Не обичам лицемерието и не бих си го позволил“, отсече още гологлавия чешит, като сподели, че не може да каже коя му е най-симпатичната двойка сред финалистите. Същевременно бившият тв синоптик скастри Гала, когато се опита да измести темата към карантината.

„Дай да не говорим за това, да прескочим темата“, учтиво помоли той.

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.