Home » Свят » „Денят ще се превърне в нощ и никой няма да избяга“: ужасните предсказания на циганския Нострадамус за 2023-2026 г.
„Денят ще се превърне в нощ и никой няма да избяга“: ужасните предсказания на циганския Нострадамус за 2023-2026 г.

„Денят ще се превърне в нощ и никой няма да избяга“: ужасните предсказания на циганския Нострадамус за 2023-2026 г.

Атос Саломе е наричан “ циганският Нострадамус „. 36-годишният младеж с цигански корени открива дарбата си на предсказател , когато е едва на 12 години.

Разбира се, в началото никой не вярва на момчето. Но неговите прогнози започват да се сбъдват. Отначало те не се отнасят до твърде мащабни неща, но с възрастта Саломе развива дарбата си до такава степен, че сега го сравняват с Нострадамус. По-специално, той предсказа пандемията от коронавирус, началото на войната в Украйна и смъртта на Елизабет II през септември 2022 г.

Наскоро Атос издаде нова порция предсказания. И в тях има малко радостни неща.

Атос Саломе
Атос Саломе

Според Саломе скоро човечеството може да се превърне в живи зомбита.

„Много глави ще бъдат отрязани, ще бъдат приложени психологически мъчения на хората, в резултат на което населението ще живее като зомбита и ще бъде манипулирано“, казва пророкът.

„Психичните разстройства ще се засилят и ще се появят психически изблици по време на болка и скръб, които ще дисбалансират човешкия ум и ще причинят депресия и смърт.“

Друго негово предсказание предупреждава за предстояща опасност за неуточнен град, който ще види как някои мистериозни обекти „падат от небето и нищо няма да остане“. Това ще отбележи началото на катастрофален период, пълен с войни. Според Атос двойка „велики лидери“ скоро ще се обединят, за да атакуват Съединените щати.

Тези трагедии ще започнат през 2023 г., но Саломе вижда и някои епизоди, касаещи 2024 и 2026 г.

„Виждам февруари, април и юли 2023 г. белязани от нови трагедии“, казва младият мъж.

Освен това Саломе в своите видения повече от веднъж наблюдава бъдещата смърт на цяла държава. Той не посочи името, но го характеризира с думите „нечистота и арогантност“. Тази страна ще бъде наводнена поради изменението на климата.

„Тъмни облаци ще се съберат в небето, причинявайки ужас и напрежение. В горещ ден времето ще стане сухо, вятърът ще се превърне в ураган, покривайки луната, звездите и всички съзвездия, правейки деня да изглежда като нощ. Никой няма да избяга от това място, само тези, които вярват. Слушайте, молете се и гледайте, лъчите, които падат върху земята, ще бъдат мощни – те ще могат отново да повдигнат океана и да погълнат скъпоценните земи на това място „- това е едно от последните пророчества на Атос.

В същото време Саломе е уверен, че хората могат да реагират навреме на опасностите, за които той предупреждава. И обединени, да ги предотвратят или поне да минимизират последствията.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.