Home » Топ новини » Скромната Веселка започна на чисто след „Фермата“: смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса!
Скромната Веселка започна на чисто след „Фермата“: смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса!

Скромната Веселка започна на чисто след „Фермата“: смени мъжа и преобърна живота си на 180 градуса!

Многодетната майка стана победител в риалитито за втори път

25-годишната Веселка от село Борима, майка на три деца и победител във „Фермата“ 5, стана победител и в осмото издание на риалитито Мостът на времето. Тя спечели най-голям процент от зрителския вот и с общо 44 точки грабна голямата награда за втори път, предава bTV. На второ място остана Чавдар с 42 точки.

Трудният ѝ живот отвежда Веселка през много перипетии. Тя обаче остава оптимист. След като разказва тежката история на живота си, тя е категорична – „Винаги има решение. Няма безизходица!“

10 факта, които не знаете, за Веселка, която спечели 100 000 лв. от „Фермата“

  1. На 15 г. се научава да работи на банциг.

  2. На 18 ражда първото си дете, но продължава да работи, защото работата ѝ била на 200 метра от дома ѝ.

  3. Започва да работи в дърводелска фирма, когато е бременна във втория месец със сина си.

  4. Шефът ѝ я уволнява, когато разбира, че е бременна.

  5. Напуска жилището на приятелката си, в което живее до момента и първата вечер спи със семейството си в жилищен вход.

  6. Следващата ѝ работа е в „Топливо“, където е единствената жена.

  7. След като излиза от „Фермата“ 5, Веселка се разделя с мъжа си и се мести с децата си в Троян. Спира да се занимава с дърводобив, продава конете си и започва да изработва сувенири и бижута.

  8. Завършва техникум със специалност „Горски лесовъд“.

  9. С наградата от участието си във „Фермата“ купува стара къща в село Борима, която превръща в къща за гости.

  10. От първото издание на „Фермата“ научава, че традициите трябва да се спазват. В дома ѝ през декември от рано текат приготовленията за Коледа. За празника традиционно слагат на масата сарми, боб, пълнени чушки и други неща. „Трябва да се пазят корените и миналото да се предава на поколението“ – споделя тя.

„Разбирам се повече с мъжете. За тях черното е черно, бялото – бяло. Аз приятелки жени нямам“, каза триумфиралата в 8-и сезон на риалитито „Фермата – Мостът на времето“ конегледачка Веселка Маринова. 25-годишната майка на три малки дечица успя да спечели формата за втори път.

Веси ще инвестира печалбата в къща, която е купила в с. Борима, откъдето е родом. Надява се скоро да стане къща за гости, която да кръсти „Фермата на Веси“, и да е на спокойствие със семейството си.

„2-3 години сме живели без ток и вода. Сега мечтая за собствена къща, собствена стряха. Да живея на мое си място. Искам да имам още коне, децата са ми достатъчно“, откровеничи Маринова в добавка на факта, че все още живее заедно с родителите си. Макар в момента да не са заедно с втория си мъж, когото тя избира по разум, разпределят грижи и финанси за децата.

„За участието ми във „Фермата“, както и в конкурса „Мисис България“ той ме подкрепи и каза: „Ще е яко! Изобщо да не ти пука какво ще кажат хората“. Докато първият ми мъж много пиеше и биеше. Единственото хубаво нещо, останало ми от него, е дъщеря ми Вяра.“ В селцето, наброяващо 809 човека, тя отрасва и започва да работи от 15-годишна възраст с банциг и наравно с мъжете сече дърва и гледа коне.

„Не ме е страх от работа. Страх ме е да не остана без работа!“, казва тя, предава „България днес“.

Фермерката, чиято звезда изгря в петия сезон на предаването, не харесва шарени и искрящи тоалети, обича черния цвят. За нея тази победа е ново начало и в момента е много щастлива. „Когато си затворен и си далеч от работа, проблеми, пари, сякаш времето спира и оценяваш важните неща. В живота си човек понякога прави малки крачки, друг път – големи. След „Фермата“ аз направих огромна стъпка. Вече не се занимавам с дърводобив, а с изработка на сувенири и бижута. Искам да покажа, че няма невъзможни неща! Човек никога не трябва да се съмнява в себе си!“, добавя победителката в риалитито.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.