Home » Топ новини » Братът на ЛиЛана лапнал 434 бона за бийтбокс платформа ВИДЕО
Братът на ЛиЛана лапнал 434 бона

Братът на ЛиЛана лапнал 434 бона за бийтбокс платформа ВИДЕО

Арестът на певицата Лиляна Деянов, позната повече като ЛиЛана, и брат й Александър за злоупотреби с европейски фондове извади наяве грандиозни схеми за точене на пари, научи 365novini.

Фирма на бийтбоксъра Александър Деянов, популярен с псевдонима Скилър, който излиза от килията срещу гаранция от 100 000 лв., е прибрала точно 434 500 лева за създаването на асрудна платформа за… бийтбокс по програма „Иновации и конкурентоспособност”.

Запознати коментират, че отпускането на парите има връзка с факта, че сестра му ЛиЛана дълго време беше спрягана като интимно близка до най-богатия българин Васил Божков, изпаднал в немилост покрай драмите с хазарта и спестените милиони от данъци за неговата лотария.

ЛиЛана и брат й бяха задържани при спецакция на прокуратурата заедно с още трима души. Те са разследвани за злоупотреба с пари от европейски фондове именно по програма „Иновации и конкурентоспособност”.

ЛиЛана и Скилър бяха спипани за точене на милиони от еврофондове

Лиляна Деянова пък е свързвана с редица компании в технологичния сектор и платформи за услуги, които са обект на разследване.

Връзкарят Александър дръпнал огромната сума за проекта „Разработване на иновативна “Платформа за бийтбокс обучение и музикална бийтбокс транскрипция – BTL” с обща стойност 434 500.00 лв.

В спецификациите четем следните чиновнически абсурди, оправдаващи грандиозните харчове на пари за безполезни платформи:

„В проектното предложение се предвижда разрабоването на иновативен продукт “Платформа за бийтбокс обучение и музикална бийтбокс транскрипция – BTL”, като основният компонент представляващ иновацията е: Бийтбокс транскрипция BTL – което по своята същност е специализиран метод за интерпретиране на звуци в областта на бийтбокса.

Създаването на нов вид “език”, който включва съчетанието на познание за чисто биологичния произход на звуците, които човек може да пресъздаде и съответно да генерира, както и чисто психологическата нагласа и предпоставки на възприятие на мозъка са само част от проблемите на разработваната иновация.

Предвид сложността и разнообразието на звуците, които могат да бъдат възпроизведени създаването на нотация би изисквало синтаксис, който да разполага с подходяща методика за изразяване на всички звуци, връзки между тях.

BTL е проектиран, така че да обхване широка гама от звуци и комбинации, и въпреки тази широкаобхватност да може да представи на артистите лесен и разбираем начин за писане и четене на музика. Самият език се характеризира с етапност на усвояване – този архитектурен подход позволява на читатели, които имат минимални или нулеви познания да разчетат езика. С придобиване на повече знания и опит за езика всеки артист ще може да усвои и по-сложните съчетания вниквайки по задълбочено в представената информация.

Необходимите тествания и разработването на иновативната бийтбокс транскрипция BTL ще се осъществят на предвиденият за закупуване софтуер. Разработването на иновативният продукт, както и създаването и тестването на прототип ще се извършват от екипа по проекта.

Иновацията попада в тематичната области на ИСИС нови технологии в креативните и рекреативните индустрии, в приоритетните направления−културните и творческите индустрии, културно наследство, дизайн, вкл. моден дизайн, фестивали, музика, сценични и визуални изкуства, издателска дейност, радио.

Вижте за какво „изкуство” са похарчени 434 000 лева:

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.