Home » Живот » Борисов вдъхнови македонския хит „Корона, чао“ ВИДЕО
македонския хит „Корона, чао“

Борисов вдъхнови македонския хит „Корона, чао“ ВИДЕО

Само с общи усилия, дух и дисциплина ще се преборим с коронавируса.

Благодаря на всички български граждани, които спазват правилата. Само така ще се върнем към нормалния си живот. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във фейсбук, научи 365novini.

„Благодаря и на Дац & Александар / Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski. Северна Македония може да разчита на нашата подкрепа!“, каза още министър-председателят и пусна видео как шофира колата си на фона на македонската песен „Корона, чао“, която става все по-популярна в социалните мрежи.

Песента е частично вдъхновена от пресконференция на премиера Борисов, на която една от журналистките се закашля, а той й казва: „Не кашляй там!“. Това се пее и в припева на песента: „Не кашлаj тамо!“ За това разказват авторите на песента през медии на западната ни съседка. Музиката на песента пък е вдъхновена от популярната италианска партизанска песен „Бела чао“.

Минути след като Бойко Борисов показа какво слуша по време на, двамата македонски певци Дац & Александар му благодариха и написаха в официалната си фейсбук страница:

„Голямо благодаря на министър-председателя на България Бойко Борисов, който току що израти съобщение за единение и подкрепа за нашата страна в борбата с вируса. Чрез нашата песен „Корона, чао“ това носи оптимизъм навсякъде. Песента не познава граници и езици.“

 

марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.