Водещите новини
Home » България » Бойко Борисов празнува рожден ден с Винету
Бойко Борисов

Бойко Борисов празнува рожден ден с Винету

Винету празнува рожден ден с Бойко Борисов, научи 365novini.

Заедно с премиера Бойко Борисов, рожден ден на 13 юни празнува и неговият младежки идол и изпълнител на ролята на Винету в соцуестърните Гойко Митич. Който обаче е 19 г. по-възрастен.

79-годишният актьор, който стана баща едва на 51, отрича всички слухове около него: Че не е бил никога женен, понеже бил гей, че е бил гадже на съпругата на източногерманския диктатор Хонекер и т.н.

Не си признава за романи с нашата заслужила артистка Искра Радева и с полската народна Барбара Брилска. За връзка с която си призна Стефан Данаилов.

Роденият в Сърбия Винету споделя, че най-трудно за него при изпълнение на култовата му роля било да дими с лулата на мира – култов атрибут на фимите с негово участие. Причината е проста: той никога не е пушил.

Вместо това, Гойко Митич се пробва в множество спортове: футбол, хандбал, лека атлетика, гребане, ски, гимнастика, алпинизъм. Възпитаник е на белградската НСА.

И досега стартиралият като каскадор знаменит актьор е в отлична форма. Той продължава да играе: Последният му филм е заснет миналата година в Русия и се нарича Балкански рубеж. Има и защо да бъде любимец на премиера Борисов, разбира се…

razkritia

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.