Home » България » Бареков заплаши биячите на Слави Ангелов: Ще ги ступам за 30 секунди! Бях ултрас и ядох доста бой
Бареков заплаши биячите на Слави Ангелов: Ще ги ступам за 30 секунди! Бях ултрас и ядох доста бой

Бареков заплаши биячите на Слави Ангелов: Ще ги ступам за 30 секунди! Бях ултрас и ядох доста бой

Николай Бареков се закани във Фейсбук на арестуваните за побоя на Слави Ангелов ММА бойците Павел Георгиев и Любо Делев, както и боксьорът Бисер Митрев, видя 365 Новини.

Те бяха арестувани днес на улица „Черковна“ за зверския побой.

Ето какво написа Бареков:

„Ето това са шимпанзетата набили Слави Ангелов. Понякога в залите, където тренирам и такива влизат. Мъже като борове по 1, 50 м. Като ме видят под лежанката със 140-150 кила, дойдат да се подмазват и да пипат мускулите ми. После се изправя и те гледат отдолу.

Викам, момчета, вместо автографи елате да се снимаме на огледалото. Наредят се двама -трима и аз мина отпред за селфи…После гледам, тях ги няма, не се хванали на фотото. Такива ми ти работи с нашите мутри и ”ултраси”. Още от спортното много ги тормозих аз с тупаници. Двамата Опашати от снимката ще ги сгъна на салфетка за 30 секунди и лоста отзадЕ ще даде фира, ако даде Гешев.“

Бареков срещу биячите на Слави АнгеловВ коментарите под публикацията, Бареков продължи да се заканва на биячите на Слави Ангелов.

В отговор на коментар на потребител, който твърди, че евродепутатът ще ги победи с един удар, Бареков пише: “Stefan Trendafilov стероидни десертчета са те?“. Също така бившият репортер на БТВ добави още, че за него боят е удоволствие и сподели:

Аз съм бил ултрас на 15-20 години истински и съм се бил и съм ял хубав бой по гари и Борисовата градина от всички противници – Локо, Левски, ЦСКА. Но това е джентълменско, готино. Вече говорим за професионални килъри. Това заслужава само едно – затвор.

Пропусна да спомене само от чий отбор е бил, но предвид споделеното може да съдим, че е привърженик на Славия..

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. Тоя пак е предрусал.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.