Водещите новини
Home » България » Ася Капчикова скочи на свидетеля на катастрофата: Той е готов на всичко само, за да го покажат по ТВ
Ася Капчикова скочи на свидетеля на катастрофата: Той е готов на всичко само за да го покажат по ТВ

Ася Капчикова скочи на свидетеля на катастрофата: Той е готов на всичко само, за да го покажат по ТВ

Плеймейтката се нахвърли срещу Тодор Петров, част от известната групичка “Ловци на автографи”, който твърди, че е станал свидетел на ужасната катастрофа пред столичен мол навръх Великден, в която загина журналистът Милен Цветков. 

Ася подкрепи коментар на момче от “Фейсбук”, който се обяви против медиите, които дават поле за изява на Тодор, който бил излъгал, че е видял случилото се, за да може да получи своите 5 минути слава.

Кристиян Тасийн скочи срещу интервю на Тодор, който твърди, че работи в мола като продавач.

“Този човек е учител по география в училището, в което аз уча и тормози денонощно публични личности, за да събира автографи и снимки с тях. Ако случайно му откажат е отмъстителен. Появиха се предположения, че са му дали пари, за да разкаже тези лъжи в национален ефир. Не мога да повярвам, че тази жадна за слава, да не казвма каква душица, се опитва да придобие популярност на фона на трагедията”, пише Кристиян.

Ася Капчикова подкрепи напълно казаното от момчето и добави: “Не един път са ме тормозили с лудата им групичка от 5-6 човека да искат снимки и автографи.Когато им отказвах започваха с обиди по мой адрес!

Хора, които по цял ден дебнат пред салони или места, на които са информирани, че има популярна личност!…Как може да лъжеш и да “легнеш” върху такава огромна трагедия за 5 те минути слава”./show.blitz.bg

 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook