Home » Свят » Бай Ганьо е жив: Българин с бял Мерцедес вбеси летовници във френската Ривиера
Бай Ганьо е жив: Българин с бял Мерцедес вбеси летовници във френската Ривиера

Бай Ганьо е жив: Българин с бял Мерцедес вбеси летовници във френската Ривиера

Нашенски водач успя да ядоса със своето паркиране. Изненадващо? Вероятно не. Въпросът е, че „Мерцедесът“ със софийска регистрация изненадва с паркиране не къде да е, а във Франция. По специално – на паркинга на магазин, който се намира на Френската Ривиера, пише glasnews.

Водачcт на бял CL 500 паркирал на мястото за електромоболи и направил така, че друг да не може да влезе до него. И следователно да зареди батериите, каквото е и предназначението на мястото, разположено до зарядна станция за електромобили.

„Бай Ганьо е жив. Снимката е от днес по обяд 11:45. Френската Ривиера, паркингът на супермаркет в „Болю Сур Мер“, пише автора на кадъра.

Абсурдът се допълва и от факта, че бялото возило далеч не може да мине за екологично. Ако се вярва на емблемите, колата разполага с двигател, който е с кубатура от цели пет литра.

Ситуацията е споделена от очевидци в група за електрически коли във Facebook. Там потребителите са възмутени от постъпката на нашенеца, а епитетите не закъсняват. Както и аналогията с култовия героя на Алеко Костантинов Бай Ганьо, прочул се из Европа със своите странствания.

Вижте част от коментарите на потребителите на Facebook:

„Днес не бях с електричката и нямах време да са занимавам, но следващия път ще му извикам куките. Тук няма нужда да им звъниш те са винаги наблизо“

„Такива като се върнат в България оревават всичко, че държавата ни е много зле и само дават за пример Запада“

„Като му изшият една хилядарка и ще видиш как ще се научи“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.