Home » Свят » Руски астролог: Преврат няма да има, но Путин ще умре през 2023 година
Руски астролог: Преврат няма да има но Путин ще умре през 2023 година

Руски астролог: Преврат няма да има, но Путин ще умре през 2023 година

Русия има еднолично управление и пътят на страната до голяма степен зависи от това, кой е владетелят.

Неслучайно около здравето на Путин витаят всякакви слухове. Евентуални здравословни проблеми за Путин са проблем за цяла Русия. Дори астролозите започнаха да дават прогнози за състоянието му.

Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир Путин ще започне да се влошава. Такава прогноза направи руският философ и окултист Андрей Космач в интервю с правозащитника Марк Фейгин.

В същото време експертът е сигурен, че здравословното състояние на Путин ще се влоши значително, но преврат в Руската федерация няма да има.

„През август ще започне силно влошаване на здравето на руския президент, което се потвърждава от много фактори, включително неговата натална карта и т. нар. слънчев хороскоп.

Факт е, че дори знаем минутата на раждането на Путин, която е много рядко.

А от август до края на октомври започва процесът на напускане му от власт. Де юре той ще остане президент и де факто цялата власт ще премине в ръцете на т.нар. колективно управление орган, който можем да наречем Държавен съвет, който, между другото, също е включен в Конституцията на Русия – той присъства там“, отбеляза Космач, цитиран от УНИАН.

Той не е сигурен, че това събитие ще стане публично известно, но както обикновено властите в Москва ще се опитат да го скрият.

„Толкова много експерти и анализатори смятат, че някакъв дворцов преврат е възможен в Русия, но, знаете ли, за съжаление, тези експерти и анализатори бъркат. Знаете ли, просто няма кой да го направи, този преврат. Ще обясня защо.

Всички служители, всички олигарси и всички служители по сигурността са дървени войници на Oorfene Juice, където самият руски суверен е действал като Oorfene Juice – това са неговите деца, това са неговите творения, които са създадени от него по негово подобие и образ. Предани са му. Но тяхната преданост се основава само на едно нещо – страх и нищо друго“, каза Космач, предаде Блиц.

По думите му след пролетното затъмнение през 2023 г., пълното слънчево затъмнение на 20 април 2023 г. и полусяното лунно затъмнение на 5 май 2023 г. „животът на руския президент ще приключи.

„Днес можем с увереност да заявим, че 98,5% от това (смъртта на Путин) ще се случи на 23 май. И остават само 1,5%, че тази агония ще се проточи до 23 август“, сигурен е философът.

„Вселената, Висшият разум, Господ или там както го наричат неслучайно избраха руския президент за „архитект на хаоса“. Защото кой, ако не той, е способен да унищожи това, което преди изглеждаше фундаментално и непоклатими и обединяващи онези, които преди се смятаха за априори невъзможни за обединение…“, обобщи окултистът.

Струва си да се отбележи, че според Космач тази прогноза е направена от трите най-добри светила в света в областта на светската астрология – област на астрологията, която изучава исторически и културни тенденции, съдбата на нациите и големи групи хора, метеорологични условия и земетресения и други важни световни събития.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.