Home » Топ новини » Астрологът Силва Дончева: Сега се определя животът ни за 30 години напред
Астрологът Силва Дончева: Сега се определя животът ни за 30 години напред

Астрологът Силва Дончева: Сега се определя животът ни за 30 години напред

Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември предрече: така нареченият Черен лебед на съвпада на Сатурн и Плутон на 12 януари, когато светът научи за коронавируса, ще определя живота ни 20 – 30, а най-вероятно и 36-37 години напред.

Така е станало при подобен съвпад в навечерието на Великата френска революция, променила света и изяла собствените си деца. Днес Дончева потвърждава: още до края на годината ще видим големи сътресения, особено политически, разчистване – пълно, на старите елити, включително у нас, алармира 365 Новини

Прогнозата й, направена в предаването на Люба Кулезич – „Честно казано“ по Евроком, на практика се покрива с виждането на друга от звездите на астрологията у нас – Мира Кунева.

Разликата е, че Кунева е по-положително настроена по отношение на спасителната роля на Юпитер, особено в края на годината, когато най-голямата планета и втората по сила Сатурн, която забърка тази каша, в която живеем в момента, ще имат Царски съвпад в знака на науката, технологиите, комуникациите и иновациите – добрия и духовен Водолей. Ударна дигитализация очакват и двете експертки.

Само напомняме за предупрежденията за идваща технодиктатура, описвани вече от 19 минути по повод по-широкото навлизане на изкуствения интелект.

В Китай така държаха под карантина хората чрез спецприложение към местната социална мрежа WeChat, в която е цялото население от 1,4 млрд.души. У нас пък приеха тези дни закон, който позволява на службите да ни следят и да ни подслушват чрез мобилните телефони през цялото време напред плюс миналите 6 месеца, без необходимите досега разрешения от съдия и контрол на комисия по СРС-тата.

Дотогава обаче сме във властта на Козирог – знака на властта, страха, ограниченията, тайните, който по ирония на съдбата е и знакът на България. Това гарантира огромни промени от всякакъв вид и характер, единодушни са двете астродами.

Техните изчисления показват, че най-остра ще бъде политическата криза от края на август – началото на септември. Тогава към втория съвпад на Плутон и Сатурн след 12 януари, за който стана въпрос, се прибавя и ретроградният Марс – разпалващият конфликти знак на силата, влияещ цяла есен.

Април и май са прогнозирани също като много тежки за българите от Силва Дончева. Както и в поговорката, всяко зло ще бъде за добро. „Реална и тежка промяна“, нарича Дончева онова, което ни чака.

Важно е да се знае едно: Козирог е знак и на справедливостта. Който е лъгал, крал е, издевателствал е над другите, ще си го получи по пълната програма, както казват руснаците. В края на присъствието си в него Сатурн ще разчисти терена, а той пък е планетата, отговорна за справедливостта, от досегашните гнетители и ще раздаде нови карти след 21 декември в духовния Водолей.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.