Home » Горещо » Златка Димитрова удари в земята плеймейтките с нов бутиков дом (Вижте в какъв лукс се глези – Снимки)
Златка Димитрова удари в земята плеймейтките с нов бутиков дом (Вижте в какъв лукс се глези – Снимки)

Златка Димитрова удари в земята плеймейтките с нов бутиков дом (Вижте в какъв лукс се глези – Снимки)

Златка Димитрова не се сдържа и се похвали с новото си жилище. Тя скоро се е нанесла в бутиково обзаведен дом. Който бе превърнат от дизайнер в дом на мечтите.

Плеймейтката, която бе една от първите през тези години се утвърди като една от най-успешните. И успя да запази славата си и до днес. И към днешна дата тя е по-известна като модел, отколкото само като плеймейтка.

В профила си в социалната мрежа бургазлийката се похвали със страхотни снимки от чисто нов апартамент, за който написа „У дома”.

Феновете й ахнаха от изненада и се прехласнаха пред невероятния й дом. Златка не споделя нито къде се намира, нито кой е майсторът погрижил се за луксозното и красиво обзавеждане. Почитателите й се захласнаха по интериора на жилището, в което преобладават само светлите тонове. Но са категорични, че прилича на истинско бижу.

За сега Златка не издава нищо. Дали сама си е купила  въпросния апартамент или пък някой богаташ й го е подарил. Склонни сме да вярваме, че някой мъж и то с големи финансови възможности стои до нея. Но Димитрова от личен опит не издава има ли човек до нея.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.