Home » Горещо » Възмезедие! Виктория Капитонова си плати за злобата срещу Алекс, макар и година по-късно
Възмезедие! Виктория Капитонова си плати за злобата срещу Алекс макар и година по-късно

Възмезедие! Виктория Капитонова си плати за злобата срещу Алекс, макар и година по-късно

На този свят се връща всичко, което си сторил, гласи народна мъдрост и наистина е така. Това на свой гръб изпита Виктория Капитонова, която бе намразена от мнозина заради злобното си поведение в „Ергенът”.

Оказва се, че Вики няма с кого да празнува рождения си ден. Тя навършва 29 г., но няма никакви приятели в България, а и в момента имиджът й е опетнен заради скандалните й изяви в ефира на БТВ.

Има и друга причина рускинята да не отбележи своя личен празник. Тя е свързана с финансовото й положение. Тъй като е свикнала да живее охолно, не можела да си позволи да не направи много скъпарски рожден ден, но  за такъв нямала пари.

След излагацията си в „Ергенът” Вики пострада и в професионален план, защото тя работи като инфлуенсър и много хора спряха да следват профилите й в социалните мрежи. Това се отрази много зле на джоба й.

Припомняме, че в „Ергенът” рускинята сипеше един куп обиди по адрес на Александра Гърдева, а накрая дори я заля с питие. Това направо срина имиджа и рейтинга й.

Скандалите между Вики и Алекс бяха преди точно една година. Макар предаването да излезе на бял свят тази пролет, то бе заснето миналата есен.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.