Home » Зодии » Женски хороскоп за ноември: Какво очаква жените от всяка зодия през новия месец
Женски хороскоп за ноември

Женски хороскоп за ноември: Какво очаква жените от всяка зодия през новия месец

Нов месец, нови планове и надежди. Динамичен ще бъде ноември, наситен с много емоции и събития, научи 365novini.

Жената Козирог

Месецът може да започне с разочарование, защото някои от плановете ви може да не се осъществят. Това са временни неуспехи, затова не губете мотивация. Втората половина на месеца ще ви донесе успехи в общуването, може да направите и покупките, които сте си поставили като цел. Някои от дамите може да получат предложение за допълнителни доходи. Бъдете внимателни с подписването на договори.

Жената Водолей

Отървете се не само от ненужните вещи, но и от мислите, навиците и вярванията, които ви теглят назад. Това прочистване ще ви донесе само ползи. Ноември ще е месец, в който ще чувствате прилив на сила, очакват ви и успехи. Бъдете внимателни към знаците на Вселената.

Жената Риби

Внимавайте с това как искате да впечатлите околните. Бъдете разумни и сдържани в поведението си. Няма да ви липсват оригинални идеи. През втората половина на месеца имате добри шансове за успех. Внимавайте в конфликтни ситуации. Погрижете се за финансите си, за да не изпаднете в трудности.

Жената Овен

През първите 10 дни жените родени под тази зодия ще трябва да се ръководят от целите и мечтите си, а не от чуждото мнение. Никога не може да угодите на всички, а и не е необходимо. Ето защо не губете енергията и времето си, а се заемете с вашите мечти. Бъдете непоколебими, когато става въпрос за защита на интересите ви.

Жената Телец

Следвайте събитията през ноември и не натискайте нещата да се случват на всяка цена. Ако нещо не се случва според желанията ви, вероятно означава, че не се нуждаете от него. Дайте си пауза и помислете върху случващото се. Може да се окаже, че се движите в грешната посока. През ноември няма да ви липсва енергия и ентусиазъм. Бъдете внимателни в комуникациите с другите.

Жената Близнаци

През ноември дамите родени под този зодиакален знак ще се вълнуват от въпроси свързани с финанси. Внимавайте с отрицателните преценки, за да не се превърнат в реалност. Насочете мислите си в положителна посока. В средата на месеца може да подобрите своето финансово състояние – да намерите пари на улицата, някой да ви върне заем. На 13.11 може да имате късмет в лотарията. Късмет няма да ви липсва, но внимавайте на кого се доверявате.

Жената Рак

Още в началото на месеца ще трябва да си припомните поговорката „Три пъти мери, един път режи.“. Ще получите голям поток от информация, затова ще е важно да бъдете внимателни. Не е изключено някои от нещата да ги интерпретирате погрешно. Някой може да се опита да ви подведе. Няма да липсват предложения за проекти, но в тях може да има и повече риск. Месецът е подходящ за курсове, обучения.

Жената Лъв

През първите десет дни на месеца, жените от зодия Лъв може да очакват късмет по въпроси свързани с недвижими имоти. Ако от дълго време търсите жилище, подходящо за закупуване или наемане, то пред вас може да се появят добри възможности. В случай, че планирате продажба, също ще намерите бързо купувач. Внимавайте с приятелствата. Възможни са конфликти, заради дреболии.

Жената Дева

Звездите ви съветват да бъдете по-сдържани, когато става въпрос за вашето мнение и гледна точка. Избягвайте да заплашвате, да оказвате натиск. Така ще се сдобиете с врагове. Месецът е подходящ за разрешаване на проблеми, които сте отложили по някаква причина.

Желанието ви за промяна ще се повиши, но не действайте необмислено. На 27-и и 28-и не е препоръчително да правите големи покупки.

Жената Везни

Помнете, че мислите могат да се материализират. Затова внимателно подбирайте думите и мислите си, когато общувате с другите. В пристъп на гняв може да кажете нещо нараняващо на любим за вас човек. Опитвайте се да не започвате нови неща. Възможни са спънки. Успехът няма да закъснее, просто трябва да бъдете търпеливи и упорити. Ще може да преодолеете пречките в края на месеца, като на 24-и и 25-и може да се наложи да вземете важно решение.

Жената Скорпион

Първите дни на ноември са чудесни за прочистване. Това се отнася не само като начин на хранене, но и за прочистване от неща, от които вече не се нуждаете. Внимавайте в комуникацията с роднини, не са изключени конфликти, погрижете се и за нервите си.

Отдайте се на любимите ви занимания. Средата на месеца е подходящо време за покупки. Щедростта, която проявявате към другите ще се върне към вас двойно.

Жената Стрелец

Първите дни на новия месец са подходящи за пътувания. Ако на този етап няма как да пътувате, погрижете се за вашия социален живот. Посещавайте интересни места, събития, концерти. Имате нужда от свежест. Обърнете внимание на вашите финанси. През ноември ще е важно как комуникирате с близки, приятели. Думите ви може да наранят някого.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.