Home » Зодии » Задава се мощно Новолуние: ето как ще се отрази то на всяка зодия!
Задава се мощно Новолуние

Задава се мощно Новолуние: ето как ще се отрази то на всяка зодия!

Новолунието измерва определен етап от жизнения цикъл на Земята, припомня 365novini

Краят на октомври ще бъде белязан от Новолуние. То ще се състои на 28 октомври. Тогава много хора ще усетят как силите им се задвижват и животът им започва да тече на пълни обороти. Това е времето да привлечете съдбата на своя страна, пише една.бг.

Новолунието измерва определен етап от жизнения цикъл на Земята. С това Новолуние някои неща ще останат в миналото или ще стигнат до логичен завършек. Други пък ще се радват на вятъра на промяната и новото начало.

Новолунието, което ще се състои на 28 октомври, предлага нови решения и смели стъпки, но със сигурност трябва да се вслушате и в доводите на разума – в противен случай може да объркате нещо важно.

Новолунието на 28 октомври ще бъде в знака Скорпион. Денят ще бъде доста хармоничен, но не и без никакви трудности. 28 октомври се пада в понеделник – денят, който традиционно се счита за символ на новото начало. Така ще се окажем пред сериозно изпитание: от една страна Новолунието в понеделник е повод смело да поемем работата в ръцете си и да сбъдваме мечти, а от друга страна има опасност от бързо разочарование.

Важното е, че в крайна сметка ще излезем по-силни от ситуацията.

Огнени знаци (Овен, Лъв, Стрелец) – Важно е да не влизате в раздори през този ден. Астролозите препоръчват да поемете изпълними задължения и да не давате отдушник на никакви силни страсти и емоции. Трябва да се вслушате в разума си, да обърнете внимание на интуицията си и да давате съвети на онези, които ги търсят.

Земни знаци (Телец, Дева, Козирог) – През този ден трябва да си поставяте реалистични и изпълними цели. Само с ясна стратегия ще успеете да извлечете максимума от това Новолуние и да постигнeте онова, за което работите и мечтаете.

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей) – През този ден рискувате да се откъснете от реалността, бягайки след призраци от миналото. Не бива да се оставяте на миналото да ви разсейва, хората и случките са останали в него с право. По-добре се погрижете за себе си, започнете да спортувате или просто се отдайте на почивка.

Флагман

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.