Водещите новини
Home » Зодии » Жените от тази зодия са надарени с най-мистериозната дарба
зодиите с най-мистериозната дарба

Жените от тази зодия са надарени с най-мистериозната дарба

Мъжете са привлечени от красотата и от чувствеността на дамите. Има тонове песни и сонети, които правят опити да запечатат енигмата, наречена жена.

Магията на хубостта е улавяла в мрежите си не едно мъжествено сърце, но има и такива господа, които трудно се хващат във въдиците, научи 365novini.

Ако има нещо, на което не могат да устоят мъжете, това е женското очарование, остроумие и лека незаинтересованост от тях.

Понякога тези качества са засилени и от зодиакалния знак.

Представяме ви жената Риби – най-магнетичната в зодиака, която често е сравнявана с богиня и е епитом на перфектност.

Тя има способности на медиум. Може съвсем лесно да погледне в разголената ти душа.

Романтичка е до полуда

Тя е мистериозна и интересна. Тя е привлекателна и мила. Може и да ви се струва, че я познавате, но дори и най-дребните неща, които прави, ще съдържат в себе си щипка непредвидимост.

Може в даден момент да ви държи за ръка на публично място, а в следващия да ви отблъсне. Нейната прическа и походка са в състояние да ви побъркат от благоговение. Всичко, до което се докосва, изглежда неземно. А нейната съблазнителна страна може да ви побърка.

Макар да обича сериозните и могъщи връзки, няма нищо против здравословния флирт от време на време. Когато е влюбена, жената Риби разцъфва и обича отвъд всякакви граници. Привличат я силните и добре поддържаните мъже. Тя е свободолюбива, затова не трябва да бъде ограничавана или опитомявана, в противен случай ще си тръгне. Рутината я задушава, а нейният ефирен начин да се справя с всичко я прави много популярна.

Вярва в опияняващата любов. В онази, за която се пишат книги, вярва, че любовта завладява всичко. Дори и да ви се струва прекалено сантиментално това, почакайте да срещнете жена Риби и доброволно ще се отдадете на нейното разбиране за обичане.

Този знак е ултраженствен и дори в някакъв момент пътищата да ви се разделят, тази жена ще продължава да тревожи дълго време ума ви.

Не е материалистка

Често чуваме приказката, че най-добрите неща са безплатни, но рядко наистина срещаме хора, които вярват напълно в това. За последния знак от зодиака това важи с пълна сила. Тази жена е духовна и притежава съзнание, което я кара да възприема за съкровища и най-малкото в живота.

Жената Риби живее и обича страстно. Тя няма да измерва удоволствията си със сребърния сервиз в секцията, а с това, че минава през живота без никакви съжаления.

Притежава засилено шесто чувство, което я предпазва от измамници. Обича дае в центъра на вниманието. Тя е забавна, романтична и чувствена. Обича да я глезят и никога няма да откаже вечеря на красиво място или специално създадено за нея събитие.

Жената Риби е съпричастна и притежава дълбока мъдрост. Може да обича, без да очаква същото в замяна, а това я прави убийствено желана.

Марица

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!