Home » Горещо » Затвориха АМ „Тракия“, чакат Динко от Ямбол да отпуши трафика: Няма делник, няма празник – пак съм на работа, каза Динко
чакат Динко от Ямбол да отпуши трафика

Затвориха АМ „Тракия“, чакат Динко от Ямбол да отпуши трафика: Няма делник, няма празник – пак съм на работа, каза Динко

Няма делник, няма празник – пак съм на работа, каза Динко, научи 365novini.

Динко Вълев от Ямбол току-що потегли със супермашината си към 325-ти км на АМ „Тракия“, където трябва да репатрира катастрофиралия ТИР, съобщава самият той в профила си в социалната мрежа фейсбук.

Гол до кръста, за да си покаже татусите и надул мощно новото парче на Слави – „Едно ми е такова“, Динко потегли в посока Карнобат. „Няма делник, няма празник – пак съм на работа“, казва той, припявайки песента на гологлавия шоумен, бъдещ политик.

От ОД на МВР уточниха за Флагман.бг, че аутобанът в посока Бурас, ще бъде затворен, докато тече операцията. Препоръчват се обходни маршрути – през Карнобат и Айтос.

Както е известно Динко от Ямбол е единственият в Югоизточна България, който има техника, която може да репатрира обърнати или аварирали автобуси и ТИР-ове. Той разполага и с танк и БТР, които също може да използва при подобни бедствени ситуации.

Припомняме, че по-рано днес гумата на ТИР гръмна, удари се в лек автомобил, който се заби в мантинелата. По чудо нямаше жертви.

Флагман

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.