Home » България » Бежанци млатили Динко с желязо, докато се опитвал да ги залови
Бежанци млатили Динко

Бежанци млатили Динко с желязо, докато се опитвал да ги залови

Бежанците удряли Динко Вълев с желязо, докато се опитвал да ги залови вчера, разказа ямболията след екшъна на АМ „Тракия”, научи 365novini.

„Удряха ме с някакво желязо, приличаше на кози крак. Хванах единия и започнах да го дърпам към асфалта, другите се скриха в гората. После се обадих на 112 и дойде полицията”, разказва Динко.

Когато хванал единия от бежанците, останалите от трафикантската банда му се нахвърлили отгоре, а един извадил кози крак, с който започнал да налага ямболията.

Припомняме, че Динко пътувал към столицата, когато видял група от 35 човека да бягат към гората край Ихтиман. Веднага след това, Вълев публикува две видеа в личния си профил, като на едното от тях той задава въпроси на един от афганистанците, който го ударил, в опит да се спаси и да избяга.

От клипчето става ясно, че бежанците, скрили се в гората, са около 10 души и отиват към Сърбия. На следващото публикувано видео се вижда пристигналият на място полицейски патрул, а въпросният чужденец е с белезници.

„Аз съм без думи“ – пише Динко Вълев. Преди няколко години, той лично залови група сирийци, проникнали у нас. Мястото бе на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Тогава, от гората излизат 11 мъже, три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия, припомня “Трафикнюз”.

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.