Home » Горещо » Защо Черната Златка налита само на мъже с деца? Тя ли развали семейството на фитнес инструктора Кирил
Черната Златка налита само на мъже с деца

Защо Черната Златка налита само на мъже с деца? Тя ли развали семейството на фитнес инструктора Кирил

Златка Димитрова все налита на мъже със семейства – първо разведе бащата на детето си Миро, сега и Кирил Танев, научи  365novini.

Очевидно моделката има слабост към обвързани мъже, тъй като всичките й сериозни връзки са все с такива. Публична тайна е, че тя е причината за развода на бизнесмена Мирослав – бащата на сина й. Двамата имаха седемгодишна връзка преди да се разделят окончателно тази пролет.

Те дори изгубиха първото си дете, когато моделката беше бременна в седмия месец, но успяха да се справят с ужаса и все пак да станат родители, припомнят от Галерия. Въпреки твърденията на Димитрова, че раждането на сина им ги е сплотило, в крайна сметка връзката им не издържа.

Още миналата година те се разделиха и дори имаха връзки с други хора. Златка се върна при майка си в Бургас и започна афера с местния плейбой Галин Гочев. Те дори демонстрираха любовта си с общи снимки, но само след няколко месеца скъсаха.

Именно тогава Димитрова се върна при Миро и двамата се опитаха да подновят връзката си, най-вече в името на сина си. Това обаче не се получи и в крайна сметка плеймейтката се прибра окончателно при майка си в Бургас, където започна афера с Кирил Танев.

Който, също като Миро, е бил обвързан и дори има дъщеря от предишната си половинка. Това е причината двамата да не афишират връзката си, която, според запознати, датира от юни тази година. Влюбените дори наскоро посетиха заедно Милано. Очевидната й мания да разваля семейства обаче определено не се нрави на феновете.

„И пак женен мъж, и пак с дете! Тц, тц, тц!“, „Чудех се не се ли тревожи , че Миро ще и вземе детето и то абсолютно законно след тия нейни връзки. Но сега смятам, че Миро просто не иска да я чува, вижда, дори да си спомня за Златка и това , че имат дете.“, „Кирил след две години няма да си спомня за Златка“, категорични са онлайн потребителите.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.