Home » Зодии » Юпитер в Риби – най-доброто тепърва предстои! Ето какво чудо ни чака според зодията:
Юпитер в Риби - най-доброто тепърва предстои! Ето какво чудо ни чака според зодията:

Юпитер в Риби – най-доброто тепърва предстои! Ето какво чудо ни чака според зодията:

Предстои един много интересен транзит в небето над нас. На 28-ми декември Юпитер навлиза във водния знак Риби, а това може би е точно този прилив на позитивизъм, който сме чакали.

Юпитер е планетата на късмета, изобилието, растежа, възможностите и мъдростта. В наталните ни карти разположението на Юпитер в дома може да говори за това къде изпитваме късмета си. Например, ако вашият натален Юпитер в 7-и дом на брака? Може би сте намерили пълноценно партньорство в първата половина на живота си.

Юпитер и знакът Риби имат много сходни интереси – духовност, растеж и мъдрост. Като колектив ние ще изпитаме наплив и увеличаване на рибешките теми през този период.

След последното слънчево затъмнение в Стрелец (на 4-ти декември), може да сте усетили забележима промяна. Страхотната новина е, че най-доброто тепърва предстои.

Рибите действат от състрадателна гледна точка, която често може да бъде саможертвена. Те са чувствителни и лесно попиват енергията на околните. Способността да възприемат енергията на другите може да се превърне в ясновидски дарби, но също така може да породи желание за бягство, за да избегнат постоянната болка и реалността, с която се сблъскват в света.

звезден транзит

Преминаването на Юпитер през Риби вероятно ще доведе до промени, свързани със склонността към бягство. Те могат да бъдат чрез книги, дигиталните ни устройства, социалните медии и повишено любопитство към нематериалния свят и духовността.

Възможно е чувствителността ни да е изострена, но също така имаме способността да действаме по-състрадателно и да управляваме с уважение и доброта към другите. Юпитер в Риби ни предлага възможност да се вгледаме в тайните на Вселената и да изследваме смисъла на живота.

Това е напомняне, че има толкова много неща отвъд ежедневните ни тривиални въпроси, и е покана да се вглъбим в себе си, да общуваме с природата, да изследваме подсъзнанието си и да прегърнем връзката между всички живи същества.

Юпитер е бавно движеща се планета и навлиза в Риби само на всеки 12 години. Това не е транзит, който трябва да пренебрегвате, а такъв, от който да се възползвате активно. Това е време да поискате от Вселената това, което искате, и да насочите енергията си целенасочено.

Юпитер в Риби

Ето какво да очаквате от транзита на Юпитер в Риби според зодията:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог

Овен, Рак, Везни и Козирогът имат уникална възможност за разширяване при този транзит на Юпитер. Това поставя пред кардиналните знаци задачата да разширят начините си на общуване, системите си от вярвания и ценности, както и физическото и емоционалното си здраве.

За позициите на Рака и Козирога пребиваването на Юпитер в Риби е свързано с умствено разширяване. Как сте се ограничавали със закостенели възгледи? В какви знания, курсове или занимания бихте могли да инвестирате за бъдещето си?

Време е да преосмислим факта, че сме вечни ученици на Вселената. За Овните и Везните има акцент върху баланса между работата и личния живот и как той влияе върху физическото, умственото и духовното ни здраве.

Какви са вашите ежедневни занимания и как те ви служат в дългосрочен план? Приоритизирането на здравето и благополучието не означава да се съсредоточите върху една област от живота, а изисква комбинация от енергийни дейности Готови ли сте интуитивно да се вслушвате в тялото и ума си? Време е да направите промяна.

Фиксираните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

Фиксираните знаци в зодиака – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – ще донесат възможности, свързани с финансови въпроси и лични стремежи. Специално за Лъва и Водолея това е космическо издигане на нивото на финансите ви – време да преразгледате инвестициите си и да се заемете сериозно да си създадете нагласа за изобилие.

Време е да изследвате отношенията си с парите и да се освободите от всякакви блокажи. Ако използвате нагласа на недостиг, това е възможност да се освободите от нея. Телецът и Скорпионът ще имат за задача да се пренастроят към личната си радост – независимо дали става въпрос за хобита, творчески занимания, време, прекарано с приятели и в общността.

Едно от най-големите разширения, които можем да преживеем, е да почитаме и обичаме вътрешното си дете. Какво ви пали? Как искате да прекарвате времето си? Ако оставите място за себе си в ежедневието, ще постигнете по-дълбоко удовлетворение.

Променливите знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

Юпитер в Риби ще ви донесе различни благословии в зависимост от зодиакалния ви знак. Зодиакалните знаци, които ще преживеят най-значителните промени, ще бъдат променливите знаци – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Юпитер ще се движи през най-значимите сектори на вашата карта, привличайки вниманието ви към теми, свързани с личността ви, партньорствата ви, кариерата и репутацията ви, както и с положението ви на живот и семейните връзки.

Девите и Рибите ще усетят промяната най-силно във взаимоотношенията си. Хората, с които се запознавате сега, може да ви се струват предопределени от съдбата. Любовта, за която сте мечтали, може би е на път да се случи. За Близнаците и Стрелците това изисква да се съсредоточите върху мечтаната работа или житейска ситуация. Предстоят промени, които ще променят живота ви. Ще бъде трудно да пренебрегнете благословиите на Юпитер, когато откриете разширяване и приветствате революции в тези области на живота си.

Източник: За жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.