Home » Живот » Юлиян от „Игри на волята“ преживява тежка лична драма като малък
Юлиян от „Игри на волята“

Юлиян от „Игри на волята“ преживява тежка лична драма като малък

Юлиян Златев от „Игри на волята“, когото и участници, и зрители определят като крайно злобен и заядлив човек, се оказа, че е преживял лична драма в живота си, научи 365novini. Естествено, тези обстоятелства не оправдават неприятния му характер, но поне го обясняват.

Като е бил малък Юлиян, родителите му се развеждат. Майка му решава, че той ще расте по-здравословно и осигурено с баща си, отколкото с нея. Изоставен от майка си, Юлиян расте лишен от майчина грижа и обич. Той от години не се e чувал с майка си. И няма никакво желание да я чуе.

Бащата на Юлиян, който е съдов хирург и военен, бил доста строг и взискателен родител. Той обаче често засягал и злепоставял сина си пред близки и дори пред приятелката му Лилия. С годините отношенията между участника от „Игри на волята“ и баща му доста охладнели.

Към днешна дата единственият член на семейството, който Юлиян обичал и за когото страдал, била 3-годишната му сестричка от брака на баща му с друга жена.

Освен сестра му, има още една дама в живота му, която му топли сърцето. Това е неговата приятелка Лилия, с която били съседи. Тя живеела на 12-тия етаж в блока на Юлиян, а той на 10-тия, така и се запознали – по съседски.

30-годишният Юлиян признава, че това е жената, която го е променила към по-добро, тъй като преди да я срещне бил негативно настроен човек, с тежък характер. Нещо, което според наблюдатели не се е променило особено и можем само да си представим ситуацията преди промяната.

Въпреки неприятния си характер, Юлиян е един от най-силните играчи в „Игри на волята: България“ и един от основните претенденти за голямата награда от 200 хиляди лева.

Тук изниква въпросът: това ли е формулата за успех и такъв ли е примерът, който трябва да попиват младите хора – чрез грубост и лошотия да газиш напред и да печелиш, пише lifeonline.bg.

kliuki.ws

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.