Home » Горещо » Юлиан Вергов с първо интервю след твърденията, че той е насилникът на Диана Димитрова:
Юлиан Вергов с първо интервю след твърденията че той е насилникът на Диана Димитрова:

Юлиан Вергов с първо интервю след твърденията, че той е насилникът на Диана Димитрова:

След скандалните разкрития за физически тормоз, които направи актрисата Диана Димитрова в свой Фейсбук-пост отпреди няколко дни, медийното и общественото внимание продължава да е насочено към това, кой е нейният насилник.

Появиха се всякакви твърдения в пресата – от известния и обичан актьор и режисьор Емил Марков до друг екранен любимец, Юлиан Вергов.

До този момент актьорът не беше коментирал по никакъв начин ситуацията.

Във вчерашното издание на “ На кафе “ обаче, се появи, а това, което каза, изуми всички.

Вергов интервю

Странно защо Вергов бе попитан единствено за предстоящото му участие в спектакъла „С гръб към залеза“ и не бе отделена нито дума по темата за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала „Откраднат живот“. Въпреки това обаче, все пак, засегна темата, макар и индиректно, наблягайки на идеята за това каква е любовта между шеф и подчинена.

На въпрос какъв е неговият герой в предстоящата постановка, Вергов отвръща така:

„Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда „Мишлен“. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.“

За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, Слава Богу, но пък може и да е за добро.

„От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения.“

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.