Home » Горещо » Пиленцата от Монако си казаха тарифата: Ние сме инфлуенсъри – снимки и видеа се плащат!
Пиленцата от Монако си казаха тарифата: Ние сме инфлуенсъри - снимки и видеа се плащат!

Пиленцата от Монако си казаха тарифата: Ние сме инфлуенсъри – снимки и видеа се плащат!

Боби и Нина, които станаха известни като „пиленцата от Монако“, продължават да „радват“ почитателите си с нови и нови прояви. Сега двойката, която стана известна покрай участието си в „Смени жената“, обяви, че ще иска 150 лв. от всеки почитатели, който иска да си направи видео с тях.

Ако клипът е само с единия от звездната двойка, цената ще спадне на 100 лв. Това обясни самата Нина Димитрова по повод предстоящата фен среща, която със съпруга й Боби Манекена организират за първи път в Пловдив.

Лукс

„Нашите почитатели от 4 години постоянно ни питат кога ще направим фен среща. Най-накрая тя е факт и ще бъде организирана в родния ни град Пловдив. Разбира се, сме избрали много луксозен ресторант, за да съответства на нивото ни“, каза още Нина.

Пиленцето обясни, че за своите почитатели са подготвили много изненади.

„Разбира се, че който иска, ще може да се снима с нас там на място, но само снимка, ние сме инфлуенсъри, видеа и поздрави се плащат, време е хората да разберат, че не се надуваме, но това е нашата работа“, уточни тя. Най ВИП наградата за феновете ще бъде луксозен трансфер до Монако, което ще направи самият Боби. Еднократно, защото това е луксозна услуга“, каза още Нина.

Игра

Надпреварата за ВИП услугата ще бъде пусната под формата на игра в профила на звездната двойка, а печелившият ще бъде изтеглен по време на събитието. Нина разкри, че към момента интересът е голям и има доста запитвания, и призова, които иска да се види с тях, да побърза, защото местата са ограничени.

В зависимост от това какъв е успехът на първата инициатива, ще преценят дали да не направят и други такива.

По време на вечерта Нина е планирала да смени три тоалета, единият от които е суперскъп за нея, тъй като е купен за червения килим в Кан. Разбира се, и съпругът няма да изневери на любимата си марка, с която стана популярен.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.