Home » Топ новини » Ясновидката Василка Анакиева: Кубрат Томов ми каза, че България ще се оправи само ако прегърне Русия!
Ясновидката Василка Анакиева: Кубрат Томов ми каза че България ще се оправи само ако прегърне Русия!

Ясновидката Василка Анакиева: Кубрат Томов ми каза, че България ще се оправи само ако прегърне Русия!

Ясновидката Василка Анакиева съветва да се държим за Русия, говори за големия Кубрат Томов, видя 365 Новини!

Големият Кубрат Томов – езотерик, енциклопедист, философ, вече не е сред нас, но думите му и онова, което е видял в бъдещето, остават. За него и разговорите с него си спомни и известната ясновидка Василка Анакиева.

Кубрат Томов ясно виждал бъдещето на България

Тя признава в интервю, че малко преди да си отиде от света, Кубрат Томов с болка й е казал, че България няма да се оправи никога. А причината за това е същото, което яде нацията ни векове наред – завистта и злобата.

„Като бяхме по времето на Тодор Живков, нещата бяха коренно различни. Всеки имаше работа, покрив над главата си и то собствен дом, пари да посреща нуждите си. Имаше ред, уважение и морал. Отдавна това вече изчезва и ще става все по-зле“, обезсърчен бил Кубрат Томов.

Той обаче, както и самата Василка Анакиева, виждат светлина в тунела и тази светлина носи името на Русия. Отношенията на България и Русия трябва да се върнат към предишното братство, за да се отърсим от бедите и да тръгнем напред.

„Трябва да подобрим контактите ни с държавата на Владимир Путин, защото това са хората, които биха ни подали ръка и сега, както преди, по време на робството.

Искам обаче да кажа, че същите добри и приятелски отношения трябва да имаме и с Турция, ние сме съседи. Винаги ще бъдем свързани и ще зависим едни от други, не бива да има спорове на етническа основа“, казва Василка Анакиева.

Колкото до настоящия победител на изборите Слави Трифонов, тя е убедена, че Дългия има да чисти много грехове. И няма да бъде здрав, нито ще има лично щастие, докато не построи параклис или храм. Едва тогава съдбата му ще се преобърне към добро, пише e-novini.com.

Дали самият Слави Трифонов ще пожелае да я чуе и да спази съвета й, не е ясно. Но е факт, че с лекота би могъл да издигне храм, стига да го пожелае.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.