Home » Свят » Водещ лекар разкри колко му остава на Путин
Водещ лекар разкри колко му остава на Путин

Водещ лекар разкри колко му остава на Путин

Водещ лекар заяви, че руският президент Владимир Путин може да поеме последния си дъх много по-рано от очакваното.

Изказването й идва само дни след слуха за предполагаемия сърдечен арест на стопанина на Кремъл, пише Daily Star.

Британските медии упорито твърдят, че Путин е тежко болен, особено заради през последните няколко дни. Телеграм каналът General SVR съобщи в неделя, че държавният глава е в интензивно отделение. Сега здравният експерт, д-р Нахид Али, казва, че бъдещето може да е мрачно за Путин:

„Човек в началото на 70-те години с тези здравословни проблеми може да е изправен пред по-висок риск от усложнения, което вероятно води до много по-кратка продължителност на живота в сравнение с други хора на същата възраст без притеснения. Като се има предвид твърденията за сърдечен арест, това не е мимолетен проблем – това е отчаян вик на сърцето за незабавна медицинска намеса.

„Както знаем, стресът може да бъде тих, но мощен нападател, скрито да влошава здравословните проблеми и да предразполага индивида към различни заболявания. Лишаването от сън е често пренебрегван противник, представлява значителна заплаха за нашето здраве.

Последствията от хроничното безсъние се простират далеч отвъд умората или обикновената раздразнителност. То систематично отслабва имунната защита на тялото, изостря съществуващите здравословни проблеми и въвежда набор от когнитивни и физически усложнения”, добави още лекарят.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.