Home » Горещо » Внучката на Тодор Колев с втора сватба
Внучката на Тодор Колев

Внучката на Тодор Колев с втора сватба

Внучката на Тодор Колев вдигна втора сватба в рамките на половин година. Теодора Кулева, която миналата есен напусна сериала „Откраднат живот”, за да се омъжи в Англия, избра рождения си ден, за да празнува отново любовта със своя избраник Джоузеф. Този път, за разлика от предишния, тя бе в почти бяла рокля, видя 365novini.

За щастливото събитие, с което двамата млади за втори път от Нова година насам си казват „Да!”, бе избрана датата 24 юни – понеделник. Тогава булката стана на 27 години и реши да духне свещичките не на обикновена, а на тържествена сватбена торта. Влюбените били поканили най-близките си хора на своето второ поред бракосъчетание, твърдят запознати. Това било нещо като жест на уважение към семействата им, тъй като при подписването в края на януари в Лондон с тях са били единствено свидетелите им, без които сключването на брак е невъзможно.

В тоалета на Теди за първата „сватба” нямаше нищо булчинско. Тя бе в тясна червена рокля с дължина малко под коляното, кожено палто и черни боти. Единственото, което издаваше, че се омъжва, бе начинът, по който държеше букета от червени рози. Този път обаче тя се доближи до всеобщоприетите сватбени традиции, като облече почти класически тоалет в цвят, близък до бялото – нещо средно между шампанско и златисто, гарнирано с аксесоари в светло розово. Роклята е била с гол гръб, дълга до земята.

Още когато се омъжи през януари, звездата от „Откраднат живот” сподели, че обмисля по-пищно тържество през лятото на морето.

Всички очакваха да направи купон на родното Черноморие, където цените са по-приемливи в сравнение с тези на Острова. Тя и любимият ѝ обаче избраха историческото градче Норич в Източна Англия. То е известно със своята средновековна архитектура, открития си пазар, който е сред най-големите в страната, политическата и социалната активност на местните хора. Освен това мястото се слави с най-голям брой атеисти на глава от населението и с наградата „най-зелен град”, спечелена преди 13 години.

Младото семейство има специално отношение към последното отличително качество на града, в който си каза „Да!”. Седмица преди сватбата, съвпаднала с рождения ѝ ден, булката обяви, че не иска подаръци, а дарения за изчистването на световния океан от пластмаса. „Тази мисия за мен означава много и се надявам, че ще решите да я подкрепите като начин да празнувате заедно с мен”, сподели Теди.

Не е ясно обаче дали се е лишила от всички подаръци в името на каузата, или само от цветята, които би могла да получи от гостите. както напоследък правят много двойки в България, пише „Уикенд“.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.