Home » Горещо » Влади Въргала опроверга бившата си: Нямам нова жена, ще проведа сериозен разговор с Джани
Влади Въргала опроверга бившата си

Влади Въргала опроверга бившата си: Нямам нова жена, ще проведа сериозен разговор с Джани

Влади Въргала категорично отрича обвинението, което му отправи наскоро в интервю бившата му приятелка – че я е зарязал заради друга. Комикът от „Ку-ку” и „Шменти Капели” се кълне, че няма нова нежна половинка, научи 365novini.

„Да, разделени сме с Тезджан Ферад – Джани. Но не отговаря на истината това, което тя споделя като предположение в свое интервю – че съм се хванал с по-млада и затова сме скъсали. Не само че нямам по-млада жена, никаква нямам до себе си”, каза пред „Уикенд” легендарният актьор и режисьор.

В момента Влади е в Сърбия на фестивал. Ще се прибере чак през септември, а щом стъпи на родна земя, първата му работа ще е да потърси контакт с дамата, с която доскоро делеше покрив и постеля. „Ще трябва да си поговорим с нея доста сериозно, ще й задам някои въпроси. Интервюто, което даде срещу мен, го отдавам на нейния темперамент, на обзели я емоции”, заяви още Въргала. И допълни, че дори с Джани да не са заедно, синът й Иван-Александър продължава да заема важно място в душата му.

Момчето е с лека форма на аутизъм, а кукувецът се грижеше за него като за собствено дете.

В арт средите се чудят дали бившите вече интимни партньори ще сложат край и на съвместната си театрална дейност. Туркинята играе в един от най-хитовите спектаклите на Влади – „Червената и черната”, припомнят запознати.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.