Home » Горещо » Антон Радичев бесен на бившия си зет: Богомиле, как така купуваш нова кола, щом нямаш пари
Антон Радичев бесен на бившия си зет

Антон Радичев бесен на бившия си зет: Богомиле, как така купуваш нова кола, щом нямаш пари

Антон Радичев негодува с основание, задето бившият мъж на дъщеря му Богомил Грозев си е купил нова кола, а още не го е освободил от бремето на жилищна ипотека, научи 365novini.

 Актьорът стана гарант за кредита, когато щерка му и водещият на Нова телевизия все още бяха здраво и сплотено семейство.

„От вестниците разбирам, че си е взел лимузина. Как може такова нещо, при положение че аз отговарям пред банката за заема му? Уж няма 3 хиляди лева, за да си плати таксите по прехвърлянето на ипотеката, а има пари за пореден автомобил. Беше ми обещал да оправи нещата, но ми се покри, неоткриваем е за мен. С Кристина са разведени от няколко месеца, а все още няма развитие по моя въпрос. 20 години ли ще живея под този стрес? Страхувам се, че ако някой ден бившият ми зет престане да си внася вноските, ще ми потропа на вратата съдия изпълнител и ще ми конфискува апартамента”, сподели пред „Уикенд” звездата от „Оркестър без име”, „Етажна собственост” и „Клуб НЛО”. И за пореден път го призова от страниците на вестника ни да уреди нещата.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.