Home » Горещо » Вижте страхотната къща на Катя и Здравко от Ритон! (СНИМКИ)
Вижте страхотната къща на Катя и Здравко от Ритон! (СНИМКИ)

Вижте страхотната къща на Катя и Здравко от Ритон! (СНИМКИ)

Катя и Здравко от „Ритон” спокойно могат да се преквалифицират в ландшафтен архитект и интериорен дизайнер.

Дует Ритон живее в изумителен дом в Банкя на надморска височина равна на божествена цифра – 777 метра, научи 365 Новини.

riton-

Катя и Здравко в момента са най-обсъжданата двойка у нас, защото са настанени в най-наблюдаваната Къща. След като напуснат Нови Хан обаче и скъпата си колежка Кичка, музикалното семейство ще посрещне шумна компания колеги в разкошната си къща в Банкя.

Домът на дует Ритон често е приемал и журналисти, които могат да разкрият зрителите не само чудесния интериор и страхотната градина, но и любопитния факт, че Катя и Здравко имат сериозно участие в създаването им.

riton 7

riton 6

Вилата на любимото семейство е разположена в Банкя на височина от 777 метра. До там няма нормален път, а каменисто дрифт-предизвикателство. Това обаче не пречи на двойката, която е влюбена в къщата, която е само на няколко години и е приютила всичките им дизайнерски мечти.

riton 4

Толкова обичат този дом, че направо не им се напуска, въпреки липсата на инфраструктура. Решили са, че като най-накрая асфалтират пътя ще нарекат улицата “Ритон”, а те ще окупират № 1.
riton 2

Благата и уравновесена Катя има огромна заслуга за перфектния вид на цялата градина и тревните площи. Изчела е куп книги за озеленяване и сама е засадила много растения на почва, която са пренесли с чували. Разбира се ползвали са ландшафтната архитектка, но красивото лице на Ритон вече е знаело какви треви да засадят до джакузито и къде да сложат алпинеума.
riton 8

Най-атрактивното в дома на дуета е огромен дънер! Вместо да унищожат дървото решили да запазят великолепната стогодишна бъкстонска топола и около нея са издигнали къщата си. Сега тя заема централно място в стаята и със сигурност не изглежда странно.

Прекрасният дом на Ритон е оборудван с най-модерна техника. Там майсторът е Здравко, който не просто може да ремонтира всеки домашен уред, но и ги разглобява за удоволствие.

Прекрасната им къща е пълна с куп домашни любимци, които със сигурност са поверени на надеждни хора. Дует Ритон е пословичен с любовта си към животните, които със сигурност са нетърпеливи да се приберат.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.