Home » Горещо » Вижте на какво заприлича Кристиан Костов /СНИМКИ/
Вижте на какво заприлича Кристиан Костов /СНИМКИ/

Вижте на какво заприлича Кристиан Костов /СНИМКИ/

В последно време Кристиан успява да привлече вниманието на всички, независимо какво прави.

Той беше първият, който класира страната ни на второ място на конкурса „Евровизия“ и накара всички да се гордеят с него.

Спокойно можем да кажем, че той е много талантлив, но освен това не се притеснява да експериментира и да променя визията си, като по този начин провокира различни мнения у хората. Той в момента се намира в Русия, но дори и от там не спира да изненадва. Той сподели нов кадър в Инстаграм, към който написа, че му напомня на Hyunjin, който е 21-годишен корейски изпълнител.

Някои от феновете му се съгласиха с него, а други го оприличиха на Дориан Грей.

Певецът сподели в профила си, че от известно време се е отдръпнал малко от социалните мрежи, защото е имал нужда да се изключи от всичко. Най-голямото му постижение е, че за първи път от цял месец е имал ден без никакви панически атаки.

„Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност“, споделя Кристиан

Певецът признава, че пандемията и изолацията са му се отразили, а в момента ситуацията в Москва не е розова. Разкрива, че много болни там губят битката с вируса.

Източник: Дир

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.