Водещите новини
Home » Живот » Вижте красивата годеница на Йордан от „Фермата“, която той унизи пред всички заради Даяна Ханджиева
Вижте красивата годеница на Йордан от "Фермата"

Вижте красивата годеница на Йордан от „Фермата“, която той унизи пред всички заради Даяна Ханджиева

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

И тази година в риалитито ”Фермата” ври и кипи от страсти. Историята на общинския съветник Йордан, който упорито ухажва актрисата Даяна Ханджиева, възмути всички пуритани, предвид факта, че Данчо си има годеница в реалния живот.

Камелия, както е името на половинката на Йордан Белев, била изпаднала в тежка депресия заради флирта му със звездата от “Скъпи наследници”, който стана достояние на цяла България.

Брюнетката, която е спътница на фокусника и общински съветник от Габрово от цели седем години, се очаква да влезе всеки момент в риалити формата, за да му поиска обяснение за поведението му. Въпреки, че е обвързан, от началото на формата Белев открито флиртува с Даяна, а преди седмица продукцията им организира романтична вечеря.

На нея Йордан не се опита да скрие възхищението си пред красотата на съфермерката си, а комплементите му бяха излъчени в епизода от минали четвъртък.

Йордан от Фермата годеница

Зрител на събитията зад оградите на “Фермата” е и годеницата на Белев, Камелия. Младата жена изглежда, че е лесно ранима и е крайно разочарована от поведението на своя годеник. Това пролича от нейна публикация в социалните мрежи. Във въображаем разговор със своя виртуален дневник Камелия разкрива, че дните й са черни, откакто мислите на половинката й са насочени към Даяна Ханджиева.

годеницата на Йордан от Фермата

“Здравей, мило мое инста дневниче. Ти, дигитална съкровищнице за хубави моменти, красиви одежди, перфектни тела и кожи, слънце, пясък и вълни, вкусна храна, далечни дестинации и примери за съвършени двойки, искам да ти кажа нещо. Благодаря, че те има в този ти вид, но е време за доза реалност в пастелния свят на “Мечетата с нежни сърца”, за разнообразие и баланс.

Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда – привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята, агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта”, изповяда се красивата Камелия.

И завърши посланието си благодарствени думи към най-близките й приятелки, подкрепящи я в този труден за нея момент: “Да, жените можем да бъдем опора една на друга и без да го търсим и без да го искаме, то просто случва”.

красив годежен пръстен

Публикацията на годеницата провокира и непознати, които се опитаха да я успокоят и да й вдъхнат кураж.

“Вие сте много красива, очевидно и умна жена. Понякога е по-добре да си сам, отколкото зле придружен. Пък и когато си сам имаш възможност да срещнеш истински качествен нов човек. Пожелавам ви го!”, пише непозната дама до Камелия, я тя благодари за милите думи.

Йордан Белев годеница

Йордан Белев и Камелия са сгодени от около година. Фокусникът предложил на половинката пръстен с планиски кристал, проучи ПИК. Сред приятелския си кръг двамата са били идеалната двойка. Камелия се разбирала отлично с дъщерята на Белев, много пъти тримата са били на семейни ваканции. Най-вероятно флиртът на общинския съветник от Габрово ще му излезе солено. Очаква се Камелия да му върне годежния пръстен.

Камелия

Йордан от Фермата Камелия

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.