Home » Топ новини » Най-зловещите думи на Ванга се чуха: Природата ще си вземе своето и ще ни изгони
Най-зловещите думи на Ванга се чуха: Природата ще си вземе своето и ще ни изгони

Най-зловещите думи на Ванга се чуха: Природата ще си вземе своето и ще ни изгони

Земята ще се сблъска с нови катаклизми и ужасни заболявания, хората ще започнат да губят своя разсъдък, заради което ще продължават да умират, а не от самото заболяване.

Тази плашеща прогноза е дала Ванга за 2021 г., разбра 365 Новини

Не е изключено ясновидката да има предвид новата коронавирусна инфекция, която вилнее със страшна сила по целия свят. По думите й, лекарство ще бъде намерено. „Човекът е запознат с лечението, просто трябва да го види”, предупредила тя. Възможно е тези думи да са свързани с ваксината, с чиято помощ страшният коронавирус ще бъде победен.

Освен това, Ванга предсказва, че през 2021 г. на Земята ще падне огромен астероид и ще има много жертви.

„Ще дойде време, когато природата ще започне да си взема своето”, пророкува тя.

Ванга е видяла силни пожари, наводнения, цунами, сеизмична и вулканична активност. Тя предупреждава и за необичайни слънчеви изригвания. Природните бедствия ще засегнат повечето страни в света.

Ясновидката говори и за промени във финансовия сектор през следващата година. По думите й, хартиените пари могат да излязат от обращение.

Какво ще се случи с Европа?

„Тълпите дисиденти, представящи се за жертви, ще се превърнат в „слуги на Дявола“. Изказването може би е свързано с настоящата ситуация с многократно увеличаващия се поток от бежанци и нелегални мигранти, заливащ Европа. Тълпите араби, персийци, сирийци ще донесат много проблеми на европейците.

Ванга призова хората да не се паникьосват: „Не роптайте срещу страданието, което ви сполетява. То е прочистващо средство“.

В предсмъртното си предсказание Ванга говори за бъдещето на човечеството без болести и война. Границите ще изчезнат, няма да има отделни държави, а хората ще живеят като едно приятелско семейство в мир и хармония.

Източник: Блиц

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.