Водещите новини
Home » Забавно » Вижте как ще изглеждат новите герои от култовото филмче „Ну, погоди“
Вижте как ще изглеждат новите герои от култовото филмче "Ну погоди"

Вижте как ще изглеждат новите герои от култовото филмче „Ну, погоди“

Союзмультфильм“ представи новите визии на героите от известната анимация „Ну, погоди!“. За заека се е наложило да избират от над 30 варианта, съобщават от пресслужбата на киностудиото.

В новите серии заекът вече не е с дълги мустаци. Променена е и формата на ушите му, както и прическата. Дрехите, с които сме свикнали да го гледаме в старите серии, сега са заменени от синя тениска, дълги панталони и кецове. Другото ново е часовникът, който се появява на ръката на заека.

„Важно беше да открием баланс в характерните за героя черти, а също да запазим приемствеността с класическата версия. Ето например цветът на очите на заека е същият“, споделя Юлия Осетинска, която е главен продуцент.

Вълкът също е с нова визия – понякога спортен, също с часовник, но като цяло запазил излъчването на лошия герой.

Ну погоди преди и сегаПо-рано стана известно, че премиерата на анимацията ще бъде тази зима. Вълкът в новите серии ще говори с гласа на Гарик Харламов.

„Нашата творческа група отдавна търси модерно въплъщение на пакостливия герой. Бяха създадени над 30 вариации на изображението, беше важно да се намери баланс между чертите на характера, както и да се запази приемствеността с класическата версия: например, нашият Заек има същия цвят на очите“, каза Юлия Осетинская, генерален продуцент на филмовото студио.

„Вълкът е с по-остри черти, а образът на Заека, за разлика от него, е със заоблени контури. От една страна, това е много сладък персонаж, а от друга притежава присъщите му „хитрост“ и „находчивост“, отбеляза тя.

Очаква се първият сезон да се състои от 52 серии, а студиото вече представи образите на трима нови герои. Те са язовеца Тим, таралежа Шу и сърничката Уля.

Източник: Нова

Твоят коментар

About 365Novini

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook