Водещите новини
Home » България » ВИДЕО: „Излъгаха ме, че съм с COVID-19, за да изляза от там в ковчег!“
ВИДЕО: "Излъгаха ме че съм с COVID-19 за да изляза от там в ковчег!"

ВИДЕО: „Излъгаха ме, че съм с COVID-19, за да изляза от там в ковчег!“

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Диана Стефанова е преживяла истински кошмар в сливенската болница “Хаджи Димитър”, разбра 365 Новини!

Огромната манипулация с коронавируса продължава. За това алармира потърпевшата Диана Стефанова от Сливен. Тя разказа покъртителната си история в ефира на TV1.

Скандално “лечение” на Ковид-19 в Сливен

На 30 октомври майка й постъпва в частната МБАЛ “Хаджи Димитър” – Сливен с хепатит. Тя влиза с нея като придружител. И на двете са направени PCR тестове, които по думите на лекарите излизат положителни. Майката на Диана не получава лечение за хепатит, а за Ковид. В резултат тя става все по-зле и изпада в кома. На 6 ноември умира.

Диана Стефанова стана жертва на манипулациите с коронавирус

Междувременно дъщеря й се бори със зъби и нокти да оцелее. Без да има никакви симптоми й се започва лечение с антибиотик. Опитват дори да й бият инжекция с антикоагулант, но тя категорично отказва. Хапчетата, които е получавала от мед. сестрите, ги е криела на дъното на чантата си, тъй като е била убедена, че те ще й навредят.

В крайна сметка Диана излиза жива и здрава от болницата, за разлика от майка й. Малко след това си прави пълни изследвания, които показват, че няма антитела и следователно никога не е боледувала от COVID-19.

Това означава, че в болницата са я излъгали, че има вируса, като Диана е убедена, че това е било с цел да си попълнят бройката със заразени и дори по възможност и тази с починали.

Източник: Паралел 42

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.