Водещите новини
Home » България » Докога, народе, ще търпиш този изрод, тази семпла мутренска карикатура!?
Докога народе ще търпиш този изрод тази семпла мутренска карикатура!?

Докога, народе, ще търпиш този изрод, тази семпла мутренска карикатура!?

Банкянската малоумна мутра ежедневно прахосва милиони, а големите медии, до една подчинени и на хранилката Му, го отразяват безкритично, сякаш е някаква форма на държавност… тая семпла мутренска карикатура.

Костюмирана безпомощност, продавана ни от медийните Му слуги и апологети като мъдра държавност, прикриваща огромните му финансови престъпления и до една фалираните от него социално-икономически системи на България. Системи, градени и захранвани от целия народ, които днес функционират единствено и само за избрани.

Май стигнахме там, където изобщо не сме очаквали и паднахме много под това което бяхме, а народе!

Излиза тоя мръсник, дърпа един монолог за едни пари, които не постигат никакъв резултат и в повечето случаи дори не стигат до получателите, защото по пътя са окрадени от корумпираната му шайка. Лъже, манипулира, хвърля някакви изсмукани от пиарите си данни… и целия тоя буламач ни се представя и предава най- безкритично от медиите като заседание на министерски съвет- едно жалко сборище – събиране на шефа на мафията с шайката му от безгръбначни слуги….

Докога ще го търпите този изрод, тази отвратителна политическа метастаза?!

Преждевременно затлъстял и извънредно крадлив чичак в костюм, се прави на държавник, въпреки че за 11 години е окупира и отвлече всички възможни държавни и общински институции и ги превърна в слуги и ферми за корупция, дои еврофондовете и държавния бюджет, прибира процент пари от всичко, що се приватизира, като даже отмени Закона за обществените поръчки е отменил, да не му пречи.

И се разпорежда и разпределя всеки лев еднолично по телефона на пачки от по 500 млн, докато прокуратурата Му, НАП-ът Му и полицията Му, Щабът му НОЩ – неговите наказателни бригади, които ви заключват и/или ви събличат последната риза, ако се съпротивлявате на свинско-мутренската Му Диктатура и предначертаните й схеми за шайченско разбогатяване.

Гнусна, безмерна гербаджийска алчност… и още по- лошото, безнаказана и приемана безкритично от средностатистическия бг. „избирател“.

На този фон, нали разбирате, колко безумен е разговора за измислен ковид, фалшиви пандемии и ваксини и т.н. Една костумирано-посредствена пунта- мара ни налага фашистки мерки за борба с вятъра и генерира смърт. Само и единствено смърт. Но ни се представя за полет до луната в изобретения от банкянската премъдрост космически кораб.

Какво още трябва да се случи, та мнозинството българи да се възмутят, да излязат и да счупят колониалната диктатура, за да възродят държавата си. Та днес дори основните им конституционни права са потъпкани и превърнати в подигравателни статуси на случайно овластена шайка!

Какво още чакате, та не хващате сопите? Или си мислите, че майката му е в послушанието, а ако случайно Диктатурата дойде да души и вас, ще извадите някакви връзки и познанства с видни гербери и ще надхитрите всички. Но имам новина за вас: Живота не е ФБ и на никой няма да му се размине. Спасението поединично е невъзможно. Всички сме в една лодка, извън която е бурният смъртоносен океан.

Източник: Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook