Home » Живот » Шеф Манчев – кум на Деси Цонева
Шеф Манчев

Шеф Манчев – кум на Деси Цонева

Известният майстор готвач шеф Иван Манчев и приятелката му ще кумуват на сватбата на Деси Цонева и издателя Явор Стефанов, узна 365novini.

На 6 юли бъдещите съпрузи, които очакват момиченце, ще сключат само граждански брак, който ще е в тесен кръг, а пищното парти заедно и заветното „да“ пред Бог ще си кажат догодина.

Церемонията ще бъде бутикова. Присъстващите на нея ще бъдат 5 човека – младоженците, кумовете и синът й Янчо, който ще има задачата да снима.

„Ще сключим граждански брак в близост до София до броени дни, но без тържество. Въпреки камерния състав аз ще бъда с булчинска рокля, ще бъда ослепителна… Ще оставим голямото парти за догодина… Отсега се знае датата – 3 юни, на третата ни годишнина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя“, споделя чаровната брюнетка, цитирана от „ПИК“, цитира „Телеграф“.

Напомняме, че в началото на този месец по повод втората годишнина от връзката им любимият й мъж й предложи брак в един от най-романтичните градове в Европа – Флоренсия.

„Догодина ще сключвам и църковен брак, ще бъде много красив, иска ми се да бъде в някоя резиденция. Винаги съм си мечтаела, от първия път, когато стъпих в „Ексиноград“, там да се омъжа. Но тъй като свързвам това място със смъртта на баща ми – на неговото любимо място се случи инцидентът, няма да е там. Но ми се иска да бъде в този стил – ретро, леко комунистически и тежък стил“, допълва Деси.

hotarena

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.