Home » Горещо » Ванката конкурира Натали Трифонова в телевизията на Слави: Бузестият сладур ще информира за времето
Ванката конкурира Натали Трифонова в телевизията на Слави

Ванката конкурира Натали Трифонова в телевизията на Слави: Бузестият сладур ще информира за времето

Иван Атанасов-Ванката е човекът, който ще ни информира за времето в телевизията на Слави Трифонов, научи 365novini.

Бившият реквизитор е „личен отговорник по ентъртейнмънта“ и чудесно може да се справи и с ролята на комик. Ванката е любимец на тийнейджърите, които му се радват и го имитират по форуми. Освен, че ще показва накъде духа вятърът, от време на време Ванката ще бъде и актьор.

„Как без мен в шоуто, аз съм главно действащо лице“, пошегува се преди време той. Засега няма да му помага логопед, който да оправи фъфленето му.

Именно в това ще е чарът му, когато съобщава времето по телевизията. Поради обратната си захапка и малко странно произношение, често колегите му го бъзикат, но той държи на майтап.

„Адски почтен мъж, на когото аз съм импресарио. Отсега го виждам победител в някой конкурс за красота“, смее се Георги Милчев-Годжи. „Така като ме гледате, дали не ставам за конкуренция на Натали Трифонова“, смее се и Ванката.

„Като стана известен, ще мога и по-бързо да си намеря жена. Друго си е да те дават всеки ден по телевизията. Ще стана по-вървежен от шефа. Може да си менкаме и гаджетата“, шегува се Атанасов, пише България днес.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.