Home » Топ новини » Ванга го е предсказала приживе: „Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това, което му се полага по право
Ванга го е предсказала приживе: „Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това което му се полага по право

Ванга го е предсказала приживе: „Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това, което му се полага по право

В нестабилни времена все повече се потапяме в изучаването на прогнози на астролози, нумеролози, ясновидци… Сред най-известните личности, имали поглед „в бъдещето“ е нашата баба Ванга, чиято дарба е известна далеч извън пределите на собствената ни родина.

Световноизвестната ясновидка смая хората с точните си предсказания и пророчества (а някои от тях доста плашещи). Разбира се, не всеки е склонен да вярва на подобни прогнози, но все пак предлагаме да разберем какво е казала Ванга за предстоящата 2023 г. според руското издание „Marie Claire“.

Прогнози за света

Ванга предсказа рухването на кулите близнаци, появата на коронавируса и разпадането на СССР. И това е само част от пророчествата на Ванга, много от които се оказаха верни. Жената, която каза за себе си „Моят дар е от Бога. Той ме лиши от зрението ми, но ми даде други очи, с които виждам света – както видим, така и невидим ”, даде прогнози за идващата 2023 г. за цялото население на планетата.

„Ще има промяна в орбитата на Земята“

Ванга предсказала изместване на орбитата на нашата планета с 4-6 градуса. Това няма да доведе до глобални промени, но ще накара учените да се замислят за изменението на климата и да предприемат стъпки за спасяване на бъдещето на планетата.

Ванга вярваше, че в резултат на епидемията, както и на военните конфликти, голяма част от жителите на планетата няма да могат да оцелеят до 2023 г.

Прогнози за Русия

Ванга вярваше, че Русия я очаква светло бъдеще. Въпреки това, преди Русия да види обещаните промени, светът ще трябва да премине през поредица от конфликти и катаклизми. „Големият брат ще дойде в чужда земя и ще вземе това, което му се полага по право. Враговете, дошли от Запада, също ще вземат това, което им е принадлежало от векове.

Под „голям брат“ ясновидката има предвид Русия, а враговете от Запада са Полша, Унгария и Румъния. Ванга вярваше, че разделянето на земите в резултат на военен конфликт ще доведе до изчезването на съществуващата държава и нейните земи ще бъдат разпределени между страните, в които са били включени преди това.

„Ще има вражда, която ще продължи 20 години, но след това мирът и спокойствието ще настъпят на континента.“ Съдейки по факта, че враждата между страните продължава повече от година, геополитическите конфликти ще бъдат разрешени през 2023 г. Ванга вярваше, че страните ще вземат предвид опита от миналото и ще седнат на масата за преговори.

Прогноза за Америка

„Световното господство на Америка ще приключи след възхода на влиянието на Червения дракон.“ Под „Червения дракон“ тя има предвид Китай, който наистина само увеличава преимуществата си в сравнение с други страни. Ванга също прогнозира сриването на американската валута и недоверието на гражданите към ръководството на страната.

„Ракът ще бъде победен в началото на 2023 г.“

Ясновидката вярваше, че през 2023 г. учените ще могат да се доближат до решаването на проблема с рака. Ванга предсказа създаването на ваксина, която ще помогне срещу повечето видове онкологични заболявания. Изглежда нейното пророчество започна да се сбъдва, тъй като няколко компании вече обявиха готовността си да пуснат ваксина срещу рак.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.