Home » Горещо » 18-годишният гений Красимир се превърна в новият любимец на феновете на „Стани богат“
18-годишният гений Красимир се превърна в новият любимец на феновете на "Стани богат"

18-годишният гений Красимир се превърна в новият любимец на феновете на „Стани богат“

Публика, водещ и зрители останаха истински впечатлени от 18-годишния участник Красимир Масларов, който прави истински фурор в предаването „Стани богат“. Тази вечер той стигна до сумата от 10 000, а утре играта му продължава с 12-ия въпрос.

Младежът може да бъде определен като вундеркинд, тъй като се справя толкова бързо с учението, че е завършил предсрочно школото и вече е втори курс студент в Манчестър. „Както казвахме едно време – изпълнява петилетката за три години“, заяви при представянето му Михаил Билалов, а участникът разкри:

„Още в началото в училище видяха, че се справям много добре и учителите решиха да прескоча трети клас. Надявам се един ден да се занимавам с медицинска химия, да откривам лекарства“.

Той се представи много добре на стола на богатството, показвайки богата обща култура, давайки правилни отговори в най-различни сфери. Красимир мина рекордно бързо през първите лесни пет въпроса, след което за секунди отговори и на питане №6, в което се търсеше „какво се измерва в хектопаскали“ – „атмосферното налягане“.

„Коя река дължи името си на Франсиско де Ореляна, който през XVI век с отряда си влиза в битка с племе от жени войни?“, бе въпросът за 1500 лева, а след кратки разсъждения момчето посочи „Амазонка“ в конкуренцията на „Мисисипи“, „Рио Гранде“ и „Урубамба“.

Той използва първия си жокер на въпрос №8: „Коя организация по света е известна и като ДАЕШ – арабско име, което самата организация не приема за себе си?“ Тук опциите бяха „ОПЕК“, „Ислямска държава“, „Хамас“ и „МОСАД“, а след употреба на „50:50“ Масларов се спря на Ислямска държава, което го прати напред.

Впечатляващият участник се справи без жокери на въпроса „Коя от единиците за обем в своята американска разновидност е равна приблизително на 3,8 литра?“ Той посочи галон, а останалите опции бяха барел, пинта и кег.

На 10-и въпрос студентът отново ползва жокер. „Името на коя порода кучета е променена след Първата световна война в САЩ заради публичното им линчуване?“ Участникът сподели, че поради противника на тази страна във въпросната война, се очаква да е някое германско куче. Той все пак се обади на приятел, който не успя да му помогне и Красимир се спря на дакел, което бе верен отговор, за разлика от териер, кокер шпаньол и мопс.

Младежът реши да заключи следващата сума от 10 000 лева като втора сигурна. 11-ият въпрос бе „В кой храм се намират Крумовата гранична колона от Родосто, Омуртаговата и Асеновата колона?“, а възможните отговори бяха: „Рилски манастир, „Св. Четиридесет мъцченици“, „Св Александър Невски“, „Ротондата Св. Георги“. Той се насочи към отговор „Б“, но все пак реши да попита публиката. Тя потвърди неговата теза и така Красимир отговори правилно и си гарантира 10 000 лева.

Тук обаче сирената в студиото се чу, което означава, че второкурсникът в Манчестър ще продължи участието си утре с въпрос за 20 000 лева, който е 12-и поред.

„Да ти кажа – горд съм и с най-голямо удоволствие ти връчвам този чек“, му каза водещият Михаил Билалов, след което го посъветва да си почине за утре.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.