Home » Горещо » Тя беше красива като млада, но се омъжи за милионер и се пристрасти към пластичните операции. Вижте я сега! (СНИМКИ)
Тя беше красива като млада но се омъжи за милионер

Тя беше красива като млада, но се омъжи за милионер и се пристрасти към пластичните операции. Вижте я сега! (СНИМКИ)

Джослин Уайлденщайн е известна като „жената котка“, откакто си опропасти лицето с безбройните пластични операции.

Тя също така е известна и покрай развода си с милиардера Алек Уайлденщайн през 1999 г. и екстравагантния си стил. За нея е писано, че е успяла да направи телефонна сметка от 60 000 долара месечно и да похарчи 547 000 долара за храна и вино. Двайсет години по-късно Джослин даде интервю, в което твърди, че никога не се е оперирала, а винаги е приличала на Бриджит Бардо.

Джослин УайлдейнщайнФотографиите от нейното минало обаче говорят нещо съвсем различно. И въпреки че на мнозина им е трудно да повярват, че Джослин някога е била хубава, тя все пак е била омъжена за милиардер и точно по време на брака си с него, се пристрастява към пластичните операции. Нейният съпруг й изневерявал няколко пъти и накрая тя го завари в леглото с 19-годишна манекенка. След бурния развод се сдоби с 2,5 милиарда долара.

Днес Джослин е на 77 години и е сгодена за 50-годишния моден дизейнер Лойд Клайн, с когото има връзка от 15 години.

Жената коткаНейното лице не престава да предизвиква бурни реакции и, където и да се появи, тя привлича голямо внимание. Никой не вярва, че това е лицето, с което се е родила. „Сега като гледам снимки от младостта ми, разбирам, че тогава не съм била хубава. Когато си млад, носиш в себе си свежест, която се губи през годините. Но това и тогава, и сега, са истинските ми очи, истинският нос,“ казва Джослин пред Дейли Мейл.

„Това е откачено. Когато влезем в ресторант някъде във Франция, обикновено и викат: „Здрасти, Бриджит!“ и тогава се сещам, че наистина прилича на Бриджит Бардо,“ допълва годеникът й. „Не ги разбирам всичките тези приказки за „жената котка“, тъй като Джослин винаги така си е изглеждала.

Да се обезобразиш с операцииТя никога не е правила нищо да промени лицето си. Имам нейни снимки, когато е на 16 години и изглежда както сега,“ казва Лойд.

Източник: ТРГ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.