Home » Идеи » ТОП съвети за дами: Правилно комбиниране на поли с различни видове обувки!
Правилно комбиниране на поли с различни видове обувки!

ТОП съвети за дами: Правилно комбиниране на поли с различни видове обувки!

Понякога избирането на правилното облекло става наистина трудно, щом става дума за обувките. Винаги искате да изглеждате най-добре и да се чувствате комфортно.

За целта решихме да ви разкрием кои обувки са най-подходящи за популярните видове поли. Сега извадете полите и обувките, които имате и вижте как правилно да ги комбинирате по съветите на 365 Новини.

1. Палта тип „молив” + ниски удобни токчета

Полите „молив” са класика в жанра, която никога не остарява. Днес те се използват не само в офиса, но и в ежедневието. Полите могат да бъдат с различни дължини, цветове и шарки, и са изработени от различни тъкани. Така че можете лесно да изберете пола, която да отговаря на вашия стил.

Дизайнерите препоръчват да носите тези поли с ниски удобни токчета. Можете дори да опитате със сандали. Също така, прилепналите ботуши са добър избор, особено за полите с дължина на коляното или по-дълго.

2. Пола „лале” + боти + сандали, че и маратонки/кецове

Тези поли са получили наименованието си от формата, която подчертава бедрата и женските извивки. Затова и обувките към нея трябва да подчертават колко фатална жена сте, която отгоре на всички има стройна визия.

Изберете високи боти или токове с отворени пръсти. Може да комбинирате и със сандали. Хубавото на тези поли е, че може да се носят и с маратонки и кецове.

3. Извита пола + токчета по ваш вкус

Правилото при извитите поли е най-вече за високи токове. Ако това не е по вас вкус, то комбинирайте с удобни боти, но отново на висок ток или ботуши с токове.

4. Пола „прегърни ме” + обувки с равна подметка! Токовете винаги са актуални

Полите тип „прегърни ме” за идеални за всяка жена без значение от извивките й. за нея най-подходящи са обувките с равна подметка, защото ви дават свобода на движението. Разбира се както при всички случай обувките на висок ток винаги са перфектна опция.

Източник: lifebg.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.