Home » Забавно » Точният час на Вашето раждане съдържа тайната на Вашата Съдба!
Точният час на Вашето раждане съдържа тайната на Вашата Съдба!

Точният час на Вашето раждане съдържа тайната на Вашата Съдба!

Ще разберем по-добре някои от нашите действия, нагласи и настроения, ако знаем числената вибрация на часа на нашето раждане.

Както всеки ден от месеца има своя собствена цифрова вибрация, така и всеки час от деня има определена астрологична честота, която силно влияе върху колебанията на нашия биоенергиен заряд.

24-часовият цикъл е разделен на шест цифрови станции, разбра 365 Новини. Първата цифрова станция е между полунощ и 4 часа сутринта, втората е между 4 и 8 часа, третата е между 8 и 12 часа, четвъртата е между 12 и 16 часа, петата е между 16 и 20 часа, а последната е между 20 и полунощ.

За родените между 20.00 и 00.00 часа

Вечерните деца са пълни със самочувствие. Хората, родени между 8 вечерта и полунощ, са естествени лидери и техният доминиращ дух бързо побеждава.

Те са пълни със самочувствие и трудно се разклащат, а най-много страдат, ако другите наранят егото им. Те са специфични с това, че трябва да прекарат известно време сами през деня, за да съберат мислите си и да натрупат енергия за свързване с другите.

Искате да доминирате над нещата и ситуациите. Имате склонност към философия и литература.

Вие също сте духовен човек, който, ако иска, може да окаже голямо влияние върху хората около вас. Вие сте авторитет (може би не по собствена воля) в семейството и обществото, сред приятели и роднини. Понякога изглеждате малко суетни, но това е така, защото сте изпълнени със самочувствие, както и с жизнена и творческа енергия.

За родените между 00.00 и 4.00ч.

По природа сте тихи и спокойни. Обичате да мечтаете и да строите облачни кули. Имате богато въображение и понякога ви е трудно да се ориентирате в света на физическата реалност. Имате интересна поетична душа и хората често ви разбират погрешно, защото начинът ви на мислене е различен и уникален.

Понякога изглеждате разсеяни. Имате много благороден характер и винаги сте готови да помогнете на другите. Вие сте верни на идеалите си, които не са се променили от детството.

Често се колебаете между целите си, което ви прави неспокойни. Обичате да предавате знания и сте добри в това.

За родените между 4 и 8 часа

Ранните птици са най-упорити. Хората, родени между четири и осем сутринта, са упорити във всичко, което правят. Те са истински практикуващи и е трудно да ги изненадаш с нещо – сякаш са предварително подготвени за всички житейски трудности.

Те имат голямо желание да постигнат това, за което другите мечтаят, и влагат много усилия в това. Обикновено те са много умни, но това не им носи голяма материална изгода. Те се отличават с бързина и хармония. Като малцина други, вие процъфтявате в света на текущата реалност.

Стремете се да бъдете модел за подражание за другите, да се доказвате и утвърждавате като личност от момент на момент.

За тези, които са родени между 8 и 12.00 часа

Оптимистите и философите се раждат сутрин. Хората, родени между осем сутринта и обяд, радват всички около себе си с присъствието си.

Те са амбициозни и имат големи шансове за успех в бизнеса, а в личния си живот са оптимисти и духовни. Те обичат да философстват за смисъла на живота и междуличностните отношения, а също така имат многобройни артистични таланти. Ти си същество на вяра, надежда… Ти си жив, весел и винаги в някаква творческа тревога.

Излъчвате безкористна любов и магнетична топлина навсякъде. Вие сте емпатични и изтънчени.

За родените между 12.00 и 16.00 часа.

Следобедните деца са енергични и креативни. Живият дух, любознателната натура и много енергия най-добре характеризират родените между обяд и 16:00 часа. Те са създадени да бъдат учители, математици и големи оратори.

В междуличностните отношения те са податливи на конфликти, но без драма от време на време животът все още би бил скучен.

Вие сте енергични, подвижни и весели. Бог ви е дал практическа работа. Вие сте добър оратор и бихте били толкова добър като писател, ако насочите енергията си в тази посока. С една дума, вие сте универсален човек, който успешно може да прояви своя творчески дух в много професии и занаяти.

За родените между 16.00 и 20.00 ч.

Късно следобедно време на скитници. Хората, родени между 16 и 20 часа, са надарени с неспокоен дух, който постоянно ги води към нови предизвикателства и непознати ситуации. Те са социални бунтовници и тяхната енергия е истински дар. Това обаче може да доведе и до склонност към безпокойство и нервност.

Въпреки че действат прибързано, те почти винаги имат план, така че няма нужда да се притеснявате за бъдещето им. Движенията ви са динамични, думите ви са остри и мощни. Мислите и действате бързо.

Искате да живеете колкото е възможно повече и да обичате живота във всичките му форми и проявления. Често променяте мнението си и често се захващате с различни начинания по едно и също време. Всеки, който не ви познава добре, може да си помисли, че бързате, но вие знаете точно какво правите!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.