Водещите новини
Home » Забавно » ТЕСТ: Избери руна и Съдбата ще ти даде безценен съвет!
ТЕСТ: Избери руна и Съдбата ще ти даде безценен съвет!

ТЕСТ: Избери руна и Съдбата ще ти даде безценен съвет!

Обикновено произволният избор на една или друга руна показва, че дълбоко в себе си отдавна знаете отговорите на въпросите, които ви интересуват.

Вашето подсъзнание ви казва това с помощта на руните – знаците на древната скандинавска писменост, които и до днес се използват от гадатели и окултисти за разчитане на бъдещето и знаците на Съдбата. Този тест ще ви помогне да разберете много важните съвети, от които се нуждаете в момента. И така – изберете руна и вижте какво означава тя за Вашата съдба:

1 руна

Това е руната на зората. Показва изблик на сила. Най-накрая дойде моментът на празнуване, получаване на справедлива и дългоочаквана награда за Вашите усилия. Очакват Ви и важни промени в съдбата и отношението към живота.

Тази руна означава успех и голям период на просперитет. Очакват се високи печалби. Отхвърлете всички съмнения настрани. Очаква Ви нов живот, нов начин на мислене, духовно просветление. Руната показва момент на трансформация, пробив в процеса на самоусъвършенстване за този, който е на пътя на духовното. Появата на тази руна бележи фундаментална промяна или пробив в процеса на промяна, пълна трансформация.

Има поне един момент в живота, който променя всичко завинаги. Затова вярвайте в себе си. Тази руна символизира период на постижения и просперитет.

Не се страхувайте от нищо, промяната ще Ви бъде от полза. Вярвайте в себе си, независимо от външните обстоятелства. Не се тревожете за проблемите си, защото вероятно преувеличавате значението им в живота. Подгответе се за непредсказуемост.

2-ра руна

Задачата пред Вас няма решение, оставете я и правете други неща. Това, към което се стремите в момента, едва ли ще бъде постигнато. Изборът на тази руна е предупреждение, че сега е необходимо да контролирате чувствата си. Важните думи и обмислените действия са единствената Ви реална защита в момента.

Руната се отнася до нещо, което не получавате или някой, с когото не трябва да общувате. При нова любовна връзка въпросната руна Ви съветва да изчакате, докато разберете характерът и мотивите на партньора. В бизнеса руната показва възможна измама, предателство на партньор.

Бъдете внимателни към здравето си. Следете внимателно текущите си връзки. Ако Ви е удобно да общувате с хората, които Ви използват, запомнете това и поемете отговорност за позицията си – тогава можете да спечелите срещу тях.

Бъдете внимателни и следете отблизо какво се случва в света и във Вас – навсякъде имате нужда от гъвкавост. Важното тук е да не започвате да спорите първи. Обстоятелствата не са благоприятни за това. Има само един изход: да се адаптирате към текущите събития.

3-та руна

Нещо пречи на успеха Ви. Може да са и външни сили, които са извън Вашия контрол или черти на характера ви. Руната вдясно означава временни трудности, нарушаване на емоционалното спокойствие, тревожност, нестабилни взаимоотношения, притеснения за отношенията с близки, провал в бизнеса.

Събития или, по-вероятно, черти на характера Ви пречат да растете. Може да се почувствате разочаровани, защото не можете да предприемете правилни действия. Но тук е необходимо не разочарование, а старание. Изследвайте случилото се. Поставяте ли желанията си срещу нуждите на другите? Задълбочете, докато не идентифицирате всички пречки пред растежа в настоящата ситуация.

Търсете причините за неуспеха, не се поддавайте на разочарование и анализирайте ситуацията и себе си. Бъдете сдържани и благоразумни и всичко ще се върне към нормалното си състояние и успехът ще дойде при Вас.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.