Home » България » Тираджия от Чикаго подпали ефира на Нова тв
Тираджия от Чикаго подпали ефира на Нова тв

Тираджия от Чикаго подпали ефира на Нова тв

Български шофьор от Чикаго влиза в приключенското състезание „Игри на волята: България“ по NOVA тази есен.

Разградчанинът Веселин Панчев преди време е печелил отличия с екипа на баскетболния тим на Лудогорец. От години живее в САЩ и работи като международен шофьор. Той е на 32 години и е зодия Козирог. Няма жена, пише bg-voice.com.

Веселин споделя, че никой българин не може да оцени красотата на родината така, както един емигрант. Панчев се зарича, че ако спечели играта, ще се върне в България и ще създаде семейство.

„Имам камион, с който обикалям Америка. Работата ми харесва – всеки ден съм на различно място. Пътувам по дългите бели пътища и мисля за нещата от живота…“, сподели той пред организаторите. „А когато спра, тренирам. В камиона си винаги имам лостове, дъмбели, ластици… Често хората се опулват, като ме видят да тренирам на някой паркинг.“

“Игри на волята: България” е мащабна продукция, която се снима на 10 различни локации – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният телевизионен формат е създаден в Колумбия, откъдето за снимките му в България пристигна консултантът Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните състезания и е участвал в снимките на 30 различни сезона от “Игри на волята”.

„Всяка държава прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да следя, че се спазват основните елементи, които го правят уникален. Сигурен съм, че даваме началото на нещо голямо в България“, споделя Хуан.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.