Home » Забавно » 4 зелени магнита за пари у дома – растенията, които ще ни направят богати, ако ги засадим вкъщи
4 зелени магнита за пари у дома - растенията, които ще ни направят богати, ако ги засадим вкъщи

4 зелени магнита за пари у дома – растенията, които ще ни направят богати, ако ги засадим вкъщи

Вече сме писали за растенията, които могат да донесат любов на дома ни, ако си ги засадим и отглеждаме вкъщи. Днес, обаче, от 365 Новини ще отидем още крачка по-напред и ще ви запознаем с цветята, които имат свойството сякаш да привличат парите и богатството в дома на собственика си.

Дори и да не вярвате напълно в написаното по-горе, вероятно поне сте съгласни, че съществуват предмети, които сякаш са заредени с някаква енергия (положителна или отрицателна), която успяват да предадат на собственика си.

Оказва се, че растенията имат абсолютно същите свойства и могат да влияят на средата на енергийно ниво.

Ето тези 4 растения:

Дърво на парите

дърво на парите

Неслучайно може да видите такова растение в някои банки или счетоводни отдели. Където е то, винаги има пари. Защо и вие да не си сложите едно такова у дома. Не бързайте да го купувате обаче.

По-скоро отчупете от някъде малък клон и така един вид вие сами си хващате късмета След това го поставете в малко вода. То бързо пуска бели корени, а след това го засадете в саксия.

Според Фън Шуй е добре дървото на парите  да бъде позиционирано на прозорец с южно или югоизточно изложение. Заоблените му форми акумулират положителна енергия, идваща от парите.

Dracena Sander

драцена сандер

Това растение символизира кариерния растеж. Където пък има професионален просперитет, обикновено има и увеличение на доходите. Добре е да поставите в дома си и едно такова бамбуково растение. Така ще привлечете повече финанси.

Папрат

папрат

Тя символизира трупането на богатство. Добре е обаче това растение да не бъде оставено да изсъхва. Колкото по-добре изглежда цветето и колкото повече грижи се полагат за него, толкова по-добре ще бъде и вашият портфейл.

Дърво на желанията

дърво на желанията

Някои дори му викат „Доларово дърво”. Има обаче нещо важно. Не е хубаво вие да си купувате такова растение, добре е то да ви бъде подарено, затова просто намекнете на някой ваш близък, че копнеете именно за такова.

Освен това не забравяйте, че ако не полагате достатъчно грижи за него, ефектът може да е обратен. Колкото повече се стараете при отглеждането му, толкова по-голямо ще е финансовото ви благополучие, гарантираме ви.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.