Home » Свят » Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля – чудо невиждано! (Снимки):
Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля - чудо невиждано! (Снимки):

Тази руска булка изби рибата със сватбената си рокля – чудо невиждано! (Снимки):

Сватбената рокля е един от най-важните детайли на всяко бракосъчетание. За нея една жена мечтае още от малко момиченце и си представя как ще каже заветното „Да“, облечена в бяло.

Но понякога дамите са доста ексцентрични в израза на чувствата си – такъв е и случаят с тази руска булка, която освен човека, за когото ще се омъжва, пази в сърцето си дълбоки чувства и към един друг мъж – руския президент, Владимир Путин! А най-добър израз за това е сватбената ѝ рокля:

Вече видяхме снимки на Владимир Путин на цистерна, на тениски, сред графити… Но все пак булката в сватбена рокля с лицето му надмина всички!

Руска булка

На тази сватба, най-вероятно в Русия, е направена снимка на по-възрастен мъж, за когото се смята, че е баща й, държейки булката за ръка, пише tocka.com.

булчинска рокля

Снимката, която също показва двойката и гостите на сватбата, изобщо е обикновена, защото по цялата дължина на сватбената рокля е отпечатано изображението на президента на Руската федерация. Освен това булката носи златна корона. Очевидно е кой в ​​такива важни моменти има приоритет в живота на булката и с такова облекло определено ще бъде запомнена по целия свят.

Вижте впечатляващото творение:

сватбена рокля с лика на Путин

сватбена рокля Путин

Източник: blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.