Home » България » Бар на морето дава разхлаждаща напитка срещу чаша с боклук от плажа
Бар на морето дава разхлаждаща напитка срещу чаша с боклук от плажа

Бар на морето дава разхлаждаща напитка срещу чаша с боклук от плажа

История за добрия пример и как една малка, но добра постъпка ги е вдъхновила да организират нещо по-голямо

Те разказват за един баща и двамата му синa, които са направили нещо, което всички ние трябва да правим и да мислим за него – те са останали след всички летовници на плажа и са го почистили.

„Те поискаха от нас големи чаши в които да събират фасове и боклуци от плажа, който всички ние така обичаме! Те почистиха отпадъците на нашите плажуващи, което е толкова достойна постъпка и вярваме голям урок за всички плажуващи!

Искаме да изкажем огромната си благодарност към отговорният Баща на тези млади МЪЖЕ, защото това е повече от мъжка постъпка, да почистиш след себе си и след останалите! Благодарим ви от сърце!“

Вдъхновени от примера им, от Caribi Beach Bar & Food Pomorie организират първата по рода си на този плаж инициатива „Лимонада за СМЕТ“, която се проведе на 22 и на 23 август.

„Ще предоставим на всеки желаещ да се включи в нашата инициатива ръкавици и големи чаши, които всеки участващ да напълни с фасове и дребни отпадъци от плажа, срещу което ние ще дадем за всяка пълна чаша с фасове, безплатна освежаваща лимонада за децата и наливна Бира за възрастните участници!

Условието е чашите да са пълни само с дребни отпадъци, без пясък или обемисти хартии и всеки да направи снимка на събраният отпадък, която да качим на страницата ни, за да предадем добрият пример!“

От бара приканват всеки, който има възможност, да се включи – като целта е не само да се изчисти плажът и да се възпитат децата да пазят чистота, а добрият пример да бъде видян от повече възрастни летовници, защото цигарите не са от малчуганите.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.