Home » Живот » Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)
Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

Татко видя бебето си и загуби дар слово! Лекарите не могат да обяснят феномена (СНИМКИ)

Франсис и Арлет Чибанга чакали с огромно нетърпение бебчето им да се появи на бял свят. Родителите обаче били като ударени от гръм, когато зърнали новороденото си момченце за първи път. 

И Франсис, и Арлет са афроамериканци. Точно поради тази причина останали като поразени, когато видели, че малкото им момченце е с кожа бяла като сняг и светла коса. Първоначално Франсис решил, че бебето не е негово. Но точно в този момент не можел да говори, защото бил прекалено изненадан.

Мъжът забелязал и изненаданите погледи на всички лекари, които със сигурност си задавали същия въпрос, който не му давал мира.

В първите минути след раждането Франсис и Арлет били малко смутени от цвета на кожата на новороденото си бебче. Озадачени били и сестрите в болницата.

Щастливият татко си спомня, че когато започнал да разглежда по-внимателно сина си, забелязал, че той прилича както на него, така и на съпругата му Арлет. Жена му пък с усмивка споделя, че когато малкият Даниел се появил на бял свят, всички били толкова изненадани от цвета на кожата му, че няколко минути не обелили и дума от притеснение.

Лекарите им казали, че детето не е албинос. Специалистите обаче не успели да обяснят защо тъмнокожи родители са се сдобили с бяло дете. Арлет казва, че нейна прапрабаба също е родила дете със светла кожа, но това е било отдавна и сега никой не може да потвърди тази информация.

Въпреки различния цвят на кожата, Франсис и Арлет обожават малкия Даниел и не дават и косъм да падне от главата му. „Най-важното е, че бебето расте здраво“, казва казва Арлет.

Съпрузите са наясно, че много хора не вярват, че Даниел е син на Франсис. Но за самия Франсис това  няма никакво значение! Той напълно вярва на жена си и е уверен, че е баща на малкото човече. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.